F Runaways trailer: Η καθυστερημένη κατά 5 χρόνια νεανική σειρά της Marvel ξεκινάει! - FilmBoy Runaways trailer: Η καθυστερημένη κατά 5 χρόνια νεανική σειρά της Marvel ξεκινάει! - FilmBoy
  • Latest News

    Runaways trailer: Η καθυστερημένη κατά 5 χρόνια νεανική σειρά της Marvel ξεκινάει!


    Η νέα μεταφορά κόμικ της Marvel, Runaways, πήρε την έγκριση το καλοκαίρι του 2010 (και ήταν να κυκλοφορήσει το 2012), αλλά τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου το studio ανακοίνωσε πως, λόγω φόρτου, η σειρά αναβάλλεται επ' αόριστον.
    Έπρεπε να φτάσουμε στο 2017 για να δούμε τη νέα comic based σειρά της Marvel, όχι από το συνήθη ύποπτο Netflix αλλά από το Hulu.

    Εμπνευσμένο από την σειρά comic που δημιούργησε ο Brian K. Vaughan, το Runaways ακολουθεί μια ομάδα εφήβων που συμμαχούν για να πολεμήσουν έναν κοινό εχθρό: τους γονείς τους. 
    Τα παιδιά έχουν έναν καλό λόγο γι 'αυτό, καθώς οι γονείς τους είναι μια μυστική ομάδα supervillains!

    Η τηλεοπτική σειρά θα κινείται μέσα στο Marvel Cinematic Universe και θα μοιράζεται το continuity με τις ταινίες αλλά και άλλες τηλεοπτικές σειρές του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

    To κύριο cast του Runaways αποτελείται από τον Rhenzy Feliz ως Alex Wilder, τη Lyrica Okano ως Nico Minoru, τη Virginia Gardner ως Karolina Dean, τον Gregg Sulkin ως Chase Stein και την Allegra Acosta ως Molly Hernandez.

    Η σειρά ξεκινά στο Hulu στις 21 Νοεμβρίου και σήμερα έχουμε το επίσημο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Runaways trailer: Η καθυστερημένη κατά 5 χρόνια νεανική σειρά της Marvel ξεκινάει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top