F Brian Banks trailer: Ο εξαφανισμένος Tom Shadyac κάνει μεγάλο comeback με ενα δυνατό δικαστικό δράμα! - FilmBoy Brian Banks trailer: Ο εξαφανισμένος Tom Shadyac κάνει μεγάλο comeback με ενα δυνατό δικαστικό δράμα! - FilmBoy
  • Latest News

    Brian Banks trailer: Ο εξαφανισμένος Tom Shadyac κάνει μεγάλο comeback με ενα δυνατό δικαστικό δράμα!


    Για μία περίπου δεκαετία υπήρξε μεταξύ των πιο αγαπημένων κωμικών σκηνοθετών, με τα Ace Ventura, The Nutty Professor, Liar Liar, Patch Adams και Bruce Almighty να αφήνουν το στίγμα τους τη περίοδο 94-03. 

    Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Tom Shadyac, προσωπικά και επαγγελματικά, με το Evan Almighty να μοιάζει με κακό αστείο και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα άσχημο ατύχημα με το ποδήλατο, του προκαλεί σοβαρά προβλήματα, κυρίως στη ψυχολογική του υγεία. 
    Αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας, χώρισε με τη σύζυγό του, άλλαξε τελείως τρόπο ζωής και ασχολήθηκε με ένα αμφιλεγόμενο ουμανιστικό ντοκιμαντέρ.

    Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, ο Shadyac επιστρέφει πίσω από τη κάμερα με κάτι τελείως διαφορετικό, το βιογραφικό δικαστικό δράμα Brian Banks

    Η ταινία καταπιάνεται με την αληθινή ιστορία ενός ταλαντούχου αθλητή του αμερικάνικου football, που στα 16 του χρόνια κατηγορήθηκε για βιασμό από μια συμμαθήτριά του. 
    Παρότι ο ίδιος επέμενε για την αθωότητά του, καταδικάστηκε με τη ζωή του και την πολλά υποσχόμενη καριέρα του να καταστρέφονται. 
    Μετά από έξι χρόνια φυλάκισης και άλλα 4 με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, η αλήθεια επιτέλους ήρθε στο φως..

    Το σενάριο έγραψε ο Doug Atchison (Akeelah and the Bee) και πρωταγωνιστούν οι Aldis Hodge (Hidden Figures), Greg Kinnear (Little Men), Melanie Liburd και ο Morgan Freeman.

    Το Brian Banks στις πρώτες φεστιβαλικές του προβολές πήρε εξαιρετικές κριτικές και στις αρχές Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Brian Banks trailer: Ο εξαφανισμένος Tom Shadyac κάνει μεγάλο comeback με ενα δυνατό δικαστικό δράμα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top