F Los Espookys trailer: Χιούμορ, φαντασία και τρόμος στη νέα σουρεαλιστική κωμική σειρά του HBO - FilmBoy Los Espookys trailer: Χιούμορ, φαντασία και τρόμος στη νέα σουρεαλιστική κωμική σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Los Espookys trailer: Χιούμορ, φαντασία και τρόμος στη νέα σουρεαλιστική κωμική σειρά του HBO


    Με το πλήθος των ισπανόφωνων στις ΗΠΑ να πλησιάζει το 20% του συνολικού πληθυσμού, είναι άξιο απορίας πως ακόμα δεν έχουν την αντίστοιχη εκπροσώπηση και στις τηλεοπτικές παραγωγές, με το Los Espookys του HBO να μοιάζει μια ευχάριστη έκπληξη.

    Δημιουργοί της ισπανόφωνης σειράς είναι οι νεαροί Julio Torres και Ana Fabrega, μαζί με τους εμπειρότερους Fred Armisen και Lorne Michaels, όλοι τους σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μέλη της ομάδας του SNL.

    Η ιστορία του μας μεταφέρει σε μια αλλόκοτη, ονειρική εκδοχή της σημερινής Mexico City όπου μια παρέα νεαρών φίλων μετατρέπουν την αγάπη τους για τον τρόμο σε μια ιδιόρρυθμη επιχείρηση!

    Η ιδιαίτερη αισθητική του Los Espookys είτε θα σε κερδίσει είτε θα σε απωθήσει με τη πρώτη ματιά, όμως σίγουρα δε περνάει απαρατήρητη.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Los Espookys trailer: Χιούμορ, φαντασία και τρόμος στη νέα σουρεαλιστική κωμική σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top