F Bottom Of The 9th trailer: Αστέρι του baseball προσπαθεί να ανακάμψει - FilmBoy Bottom Of The 9th trailer: Αστέρι του baseball προσπαθεί να ανακάμψει - FilmBoy
  • Latest News

    Bottom Of The 9th trailer: Αστέρι του baseball προσπαθεί να ανακάμψει


    Κανείς από τους δύο δεν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος, μάλλον το αντίθετο. 

    Ωστόσο χάρη σε κάποιες καλές (και τυχερές) επιλογές ρόλων, γνώρισαν την επιτυχία. 
    Με το Modern Family να τελειώνει και το κοστούμι του Deathstroke να σκονίζεται στο πατάρι, οι Joe Manganiello και Sofía Vergara είπαν να δοκιμάσουν τη χημεία τους, με το real-life ζευγάρι να συμπρωταγωνιστεί στο αθλητικό δράμα Bottom Of The 9th.

    Εκείνος είναι ο Sonny Stano, ένας άνδρας που μετά από 20 χρόνια φυλακής για ένα νεανικό λάθος, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και έναν τρόπο να επιβιώσει. 

    Ο Sonny ήταν μεγάλο ταλέντο στο baseball, με μια μεγάλη καριέρα να τον περιμένει, όμως αυτά είναι πια παρελθόν... ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει γιατί με τη βοήθεια της Angela και λίγη τύχη θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο comeback.

    Ο σκηνοθέτης Raymond De Felitta είχε φτάσει μέχρι τα Όσκαρ... το 1991, όμως δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη με το City Island του 2009 να είναι μάλλον η μοναδική γνωστή ταινία της καριέρας του, και το Bottom Of The 9th δε φαίνεται ιδιαίτερα ικανό να του δώσει το boost που χρειάζεται.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bottom Of The 9th trailer: Αστέρι του baseball προσπαθεί να ανακάμψει Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top