F Trial by Fire trailer: Η Laura Dern προσπαθεί να σώσει τον Jack O'Connell από τη θανατική ποινή - FilmBoy Trial by Fire trailer: Η Laura Dern προσπαθεί να σώσει τον Jack O'Connell από τη θανατική ποινή - FilmBoy
  • Latest News

    Trial by Fire trailer: Η Laura Dern προσπαθεί να σώσει τον Jack O'Connell από τη θανατική ποινή


    Σκηνοθέτης ταινιών όπως τα Legends of the Fall, The Last Samurai και Blood Diamond, ο Edward Zwick, μετά την αποτυχία του Jack Reacher: Never Go Back, δε βρίσκεται και στη καλύτερη στιγμή της καριέρας του, και επιλέγει να επιστρέψει με κάτι πιο safe, το δραματικό Trial by Fire.

    Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία του Cameron Todd Willingham, ενός νεαρού άνδρα, πάμφτωχου και με λερωμένο ποινικό μητρώο, που το Δεκέμβριο του 1991 κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία των τριών μικρών κοριτσιών του, ηλικίας δύο και ενός έτους, από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, ενώ εκείνος βρισκόταν μόνος μαζί τους.

    Οι έρευνες έδειξαν εμπρησμό, ενώ το βεβαρημένο παρελθόν του, οι φήμες για βίαιη συμπεριφορά και το γεγονός πως εκείνος βγήκε από το σπίτι με πολύ ελαφριά εγκαύματα, μαζί με κάποιες αμφιβόλου πιστότητας μαρτυρίες, βοήθησαν για να οδηγήσουν στη καταδίκη του σε θάνατο. 

    Οκτώ χρόνια αργότερα όμως, και ενώ περιμένει την εκτέλεσή του, μια μεσήλικη καθηγήτρια γαλλικών αποφασίζει να τον βοηθήσει, η έρευνα ξανανοίγει και τα σκοτεινά σημεία που βγαίνουν στο φως δείχνουν πως ο Cameron ίσως να είναι αθώος, όπως ισχυρίζεται από την αρχή.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο άρθρο του δημοσιογράφου του The New Yorker, David Grann, με τον Οσκαρικό Geoffrey Fletcher (Precious) να έχει γράψει το σενάριο. 

    Πρωταγωνιστούν οι Jack O'Connell (The Man with the Iron Heart), Laura Dern (Cold Pursuit) και Emily Meade (Nerve).

    Το Trial by Fire έκανε πρεμιέρα στο Telluride Film Festival όπου πήρε αρκετά καλές κριτικές και προς το Μάιο βγαίνει στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trial by Fire trailer: Η Laura Dern προσπαθεί να σώσει τον Jack O'Connell από τη θανατική ποινή Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top