F The Silence trailer: Ο Stanley Tucci στο νέο θρίλερ του Netflix που...κάτι μας θυμίζει! - FilmBoy The Silence trailer: Ο Stanley Tucci στο νέο θρίλερ του Netflix που...κάτι μας θυμίζει! - FilmBoy
  • Latest News

    The Silence trailer: Ο Stanley Tucci στο νέο θρίλερ του Netflix που...κάτι μας θυμίζει!


    Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το trailer της νέας του ταινίας, ενός θρίλερ που.. κάτι μας θυμίζει!

    Πρωταγωνίστρια είναι η Ally, ένα 16χρονο κωφό κορίτσι που ζει σε έναν post-apoc κόσμο όπου τρομακτικά ιπτάμενα τέρατα κυνηγούν τους ανθρώπους, βασισμένοι μόνο στην εξαιρετική τους ακοή. 

    Μαζί με την οικογένειά τους προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο αθόρυβα γίνεται σε ένα καταφύγιο, όμως εκεί ανακαλύπτουν μια διαβολική αίρεση που θέλει να εκμεταλλευτεί την ιδιαιτερότητα του κοριτσιού.

    Δεν είναι δύσκολο να οδηγηθείς στο συμπέρασμα πως το The Silence είναι ένα rip-off του The Quiet Place, όμως τα πράγματα μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και οι δύο παραγωγές ξεκίνησαν περίπου την ίδια περίοδο, και ενώ η ταινία του Krasinski βασίζεται σε ένα πρωτότυπο σενάριο, αυτή βασίζεται σε βιβλίο του 2015... άρα μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!

    Εν πάση περιπτώσει, παρακολουθώντας το trailer, παρατηρούμε πως οι ομοιότητες τελειώνουν στο βασικό premise μιας και η ιστορία εξελίσσεται τελείως διαφορετικά.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Shane και Carey Van Dyke (Chernobyl Diaries) και το σκηνοθέτησε ο John R. Leonetti (Wish Upon). 

    Πρωταγωνιστούν οι Stanley Tucci (A Private War), Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Miranda Otto (Zoe) και John Corbett (My Big Fat Greek Wedding 2).

    Το The Silence είναι μια παραγωγή της Constantin Film και να γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 10 Απριλίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Silence trailer: Ο Stanley Tucci στο νέο θρίλερ του Netflix που...κάτι μας θυμίζει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top