F The Dead Don't Die trailer: Ο Jim Jarmusch σκηνοθετεί όλη του τη χολυγουντιανή παρέα σε μια ζόμπι κωμωδία! - FilmBoy The Dead Don't Die trailer: Ο Jim Jarmusch σκηνοθετεί όλη του τη χολυγουντιανή παρέα σε μια ζόμπι κωμωδία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Dead Don't Die trailer: Ο Jim Jarmusch σκηνοθετεί όλη του τη χολυγουντιανή παρέα σε μια ζόμπι κωμωδία!


    Ένας από τους πιο αγαπημένους σκηνοθέτες του αμερικάνικου ανεξάρτητου κινηματογράφου, ο Jim Jarmusch, είχε δείξει από την αρχή της καριέρας του πως δεν του αρέσουν οι ταμπέλες, και δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε ένα κλασσικά mainstream είδος και το έφερνε στα... art-house μέτρα του. 
    Το εξαιρετικό Only Lovers Left Alive ήταν το αποκορύφωμα αυτού του "παντρέματος"... μέχρι σήμερα, γιατί μέσα στο χρόνο έρχεται το The Dead Don't Die!

    Η νέα του ταινία είναι, ή μάλλον μοιάζει να είναι μια κλασσική ζόμπι-κωμωδία τρόμου, θυμίζοντάς μας κάτι από Zombieland

    Η επίσημη σύνοψη, η οποία περιορίζεται στο να αναφέρει πως η μικρή φιλήσυχη πόλη του Centerville βρίσκεται αντιμέτωπη με μια όλο και αυξανόμενη ορδή από ζόμπι που βγαίνουν από τους τάφους τους, δε βοηθάει στο να κάνει τη ταινία να ξεχωρίσει... όμως εδώ είναι Jarmusch, δεν είναι παίξε γέλασε, με το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα να είναι πλημμυρισμένο από το ιδιαίτερο ύφος του δημιουργού σε σενάριο και σκηνοθεσία.

    Φυσικά το στοιχείο που εντυπωσιάζει, ειδικά για μια ταινία του είδους είναι το cast, με τους Bill Murray, Adam Driver, Chloë Sevigny, Tilda Swinton, Selena Gomez, Danny Glover, Iggy Pop, Steve Buscemi, Caleb Landry Jones, Carol Kane, RZA και φυσικά τον Tom Waits να πρωταγωνιστούν σε ένα ανεπανάληπτο ensemble!

    To The Dead Don't Die θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στα μέσα Ιουνίου και σύμφωνα με την διανομέα Tulip, στην Ελλάδα θα το δούμε τον Ιούλιο, προφανώς για να χτυπήσει την αγορά των θερινών.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dead Don't Die trailer: Ο Jim Jarmusch σκηνοθετεί όλη του τη χολυγουντιανή παρέα σε μια ζόμπι κωμωδία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top