F Ride Like a Girl trailer: Η Teresa Palmer καβαλάει το άλογό της και γράφει ιστορία στον ιππόδρομο! - FilmBoy Ride Like a Girl trailer: Η Teresa Palmer καβαλάει το άλογό της και γράφει ιστορία στον ιππόδρομο! - FilmBoy
  • Latest News

    Ride Like a Girl trailer: Η Teresa Palmer καβαλάει το άλογό της και γράφει ιστορία στον ιππόδρομο!


    Μπορεί αυτού του είδους οι ταινίες να φαίνονται λίγο... παλιομοδίτικες, όμως όσο υπάρχουν νέα κορίτσια που αναζητούν ένα είδωλο για να ακολουθήσουν τα βήματά του και άνδρες που ακόμα πιστεύουν πως οι γυναίκες είναι μόνο για τη κατσαρόλα, female empowerment ταινίες όπως το Ride Like a Girl, συνεχίζουν να είναι απαραίτητες.

    Οι σεναριογράφοι Andrew Knight (Hacksaw Ridge) και Elise McCredie (Jack Irish) αναλαμβάνουν να μας διηγηθούν μια αληθινή ιστορία που συνέβη μόλις πριν τέσσερα χρόνια, όταν η Michelle Payne, μια νεαρή κοπέλα που μεγάλωσε με τον πατέρα της σε μια φάρμα στη Βικτόρια της Αυστραλίας έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το Melbourne Cup, έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες ιπποδρομίας.

    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη, το ντεμπούτο της κάνει η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Rachel Griffiths (Hilary and Jackie) και πρωταγωνιστούν οι Teresa Palmer (Berlin Syndrome), Sam Neill (Sweet Country) και Sullivan Stapleton (Renegades).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ride Like a Girl trailer: Η Teresa Palmer καβαλάει το άλογό της και γράφει ιστορία στον ιππόδρομο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top