F Me & My Left Brain trailer: Μια ανδρική ρομαντική κομεντί από τον... Σαμιώτη Αυστραλό Alex Lykos - FilmBoy Me & My Left Brain trailer: Μια ανδρική ρομαντική κομεντί από τον... Σαμιώτη Αυστραλό Alex Lykos - FilmBoy
  • Latest News

    Me & My Left Brain trailer: Μια ανδρική ρομαντική κομεντί από τον... Σαμιώτη Αυστραλό Alex Lykos


    Ήθελε να γράψει την ανδρική εκδοχή του Bridget Jones Diaries και κάπως έτσι γεννήθηκε το Alex & Eve
    Η θεατρική παράσταση του Αυστραλού με καταγωγή από τη Σάμο, σάρωσε στην Αυστραλία, έχοντας ως αποτέλεσμα δύο sequels και μια αρκετά γνωστή κινηματογραφική διασκευή το 2016.

    Δύο χρόνια αργότερα, ο Alex Lykos επιστρέφει με μια νέα ρομαντική κομεντί για τη ζωή του Arthur, ενός άνδρα στα 30φεύγα του που δεν έχει ιδέα που πάει η ζωή του, με τις ερωτικές του σχέσεις να είναι η μία πιο μπερδεμένη από την επόμενη, και ένα φανταστικό εγώ του να περιφέρεται δίπλα του κριτικάροντας την κάθε του κίνηση.

    Χαρακτηριζόμενο ως... νευρικό στο ύφος των ταινιών του Woody Allen, το Me & My Left Brain μοιάζει αρκετά ευχάριστο αν και κάπως παλιομοδίτικο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Me & My Left Brain trailer: Μια ανδρική ρομαντική κομεντί από τον... Σαμιώτη Αυστραλό Alex Lykos Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top