F Ο Francis Ford Coppola ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο sci-fi έπος Megalopolis! - FilmBoy Ο Francis Ford Coppola ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο sci-fi έπος Megalopolis! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Francis Ford Coppola ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο sci-fi έπος Megalopolis!


    Είναι ένας από τους λίγους ζωντανούς θρύλους του παγκόσμιου κινηματογράφου. 
    Είναι όμως ταυτόχρονα και ένας 80χρονος σκηνοθέτης που έχει να καταπιαστεί με κάτι μη-πειραματικό από το The Rainmaker του 1997!

    Σχεδόν οχτώ χρόνια μετά το ανεκδιήγητο Twixt, o Francis Ford Coppola δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει και μάλιστα με το μεγαλύτερο project της καριέρας του!

    Το Megalopolis είναι ένα sci-fi έπος με κεντρικό ήρωα έναν ταλαντούχο αρχιτέκτονα που βάζει στόχο να χτίσει μια ουτοπική πόλη, μια πραγματική πόλη του μέλλοντος, όμως ο συντηρητικός δήμαρχος του στέκεται εμπόδιο, με την ιστορία να διακλαδίζεται σε πολλές παράλληλες ιστορίες ανθρώπων της εν λόγω πόλης.

    Σε μια στιγμή έμπνευσης, ο Coppola έγραψε το 400 σελίδων πρώτο draft του Megalopolis το 1983, και το 2000 όντως πραγματοποιήθηκαν κάποια πρώτα συνοδευτικά γυρίσματα, τα οποία σταμάτησαν με την 11η Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του δημιουργού στο Deadline, το Megalopolis βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίησή του, με τον Coppola να δηλώνει ότι σκοπεύει να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο τρέχον έτος!

    Όσον αφορά το cast, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Robert De Niro, η Meryl Streep, ο Russell Crowe, ο Kevin Spacey, ο Nicolas Cage και πιο πρόσφατα εκείνο του Jude Law, χωρίς να υπάρχει καμία επιβεβαίωση για κανένα από αυτά, ωστόσο το cast αναμένεται να είναι πολυπληθέστατο και σίγουρα κανείς δε πρόκειται να πει όχι στον μεγάλο Coppola.

    Αναμένουμε με ανυπομονησία αλλά και... μικρό καλάθι όλα τα νέα για το Megalopolis.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Francis Ford Coppola ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο sci-fi έπος Megalopolis! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top