F Dead to Me trailer: Οι ...χήρες Christina Applegate και Linda Cardellini στη νέα κωμική σειρά του Netflix - FilmBoy Dead to Me trailer: Οι ...χήρες Christina Applegate και Linda Cardellini στη νέα κωμική σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Dead to Me trailer: Οι ...χήρες Christina Applegate και Linda Cardellini στη νέα κωμική σειρά του Netflix


    Η αναλογία 24ώρου με τη ταχύτητα που το Netflix παρουσιάζει τις νέες του παραγωγές, έχει εδώ και καιρό ξεφύγει από τα φυσιολογικά όρια, αναγκάζοντας τους θεατές να κάνουν πολύ προσεκτική επιλογή που θα σπαταλήσουν το χρόνο τους. 
    Αυτό βέβαια δε φαίνεται να απασχολεί τον κολοσσό της streaming ψυχαγωγίας, που μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το trailer μίας ακόμα νέας σειράς.

    Η Liz Feldman, σεναριογράφος σε σειρές όπως το 2 Broke Girls και One Big Happy, παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία Dead to Me, με την ιστορία να μας συστήνει την Jen και την Judy δυο νέες γυναίκες που έμειναν πρόσφατα χήρες με τραγικό τρόπο και έρχονται κοντά μετά από μια συνάντησή τους σε ένα γκρουπ βοήθειας, όμως η Judy μάλλον δεν είναι αυτή που ακριβώς δείχνει.

    Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Christina Applegate (Bad Moms) και Linda Cardellini (Hunter Killer), με τα 10 ημίωρα επεισόδια να ανεβαίνουν στο Netflix στις 3 Μαΐου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dead to Me trailer: Οι ...χήρες Christina Applegate και Linda Cardellini στη νέα κωμική σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top