F Concrete Kids trailer: Δυο παιδιά διασχίζουν το νυχτερινό Λος Άντζελες σε μια ευαίσθητη indie περιπέτεια - FilmBoy Concrete Kids trailer: Δυο παιδιά διασχίζουν το νυχτερινό Λος Άντζελες σε μια ευαίσθητη indie περιπέτεια - FilmBoy
  • Latest News

    Concrete Kids trailer: Δυο παιδιά διασχίζουν το νυχτερινό Λος Άντζελες σε μια ευαίσθητη indie περιπέτεια


    Καλές οι ταινίες που όλοι περιμένουμε μέσα σε μια χρονιά, όμως ακόμα καλύτερες συνήθως αποδεικνύονται εκείνες που κανείς δεν περιμένει, που έρχονται από το πουθενά και σε κερδίζουν με τη πρώτη ματιά. 

    Το trailer του Concrete Kids σίγουρα βγάζει μία τέτοια αίσθηση και ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό.

    Σύμφωνα με το σενάριο, δυο 9χρονια παιδιά, αποφασίζουν ένα βράδυ να διασχίσουν όλο το Λος Άντζελες με τα skateboards τους, και να φτάσουν από την Venice στο Staples Center, όπου το πρωί λαμβάνει χώρα ένας διαγωνισμός που μπορεί αν τους κάνει πλούσιους. 

    Στο δρόμο συναντάνε τρελούς οδηγούς, γίνονται φίλοι με τους άστεγους, κλέβουν wifi και γλιτώνουν το θάνατο αρκετές φορές, σε μια περιπέτεια που δε θα ξεχάσουν ποτέ.

    Η ταινία του Lije Sarki θυμίζει κάτι μεταξύ The Florida Project και Kisses, με τη παιδική αθωότητα και άγνοια κινδύνου, να συνδυάζεται πολύ όμορφα με τη κοινωνική κριτική και τη περιπέτεια.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Concrete Kids trailer: Δυο παιδιά διασχίζουν το νυχτερινό Λος Άντζελες σε μια ευαίσθητη indie περιπέτεια Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top