F A Dark Place trailer: Ο ...Moriarty συλλέγει σκουπίδια και ερευνά δολοφονίες στο νέο σκοτεινό θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy A Dark Place trailer: Ο ...Moriarty συλλέγει σκουπίδια και ερευνά δολοφονίες στο νέο σκοτεινό θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy
  • Latest News

    A Dark Place trailer: Ο ...Moriarty συλλέγει σκουπίδια και ερευνά δολοφονίες στο νέο σκοτεινό θρίλερ μυστηρίου


    Στη δημοσιότητα έδωσε η ανεξάρτητη Shout! Factory το trailer του A Dark Place Steel Country) ενός θρίλερ που μοιάζει ιδιαιτέρως ενδιαφέρον.

    Πρωταγωνιστής είναι ο Donald, ένας οδηγός απορριμματοφόρου σε μια μικρή πόλη της Pennsylvania, που αποφασίζει να το "παίξει" ντετέκτιβ, όταν ένα μικρό αγόρι της περιοχής του βρίσκεται πνιγμένο. 

    Οι ανεξήγητα παθιασμένες έρευνές του τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το αγόρι δολοφονήθηκε κάτι που έχει αδιανόητες συνέπειες.

    Σκηνοθέτης του A Dark Place είναι ο Simon Fellows (Malice in Wonderland) και πρωταγωνιστεί ο Andrew Scott, ο αγαπητός μας Moriarty της σειράς Sherlock.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα σε κάποια βρετανικά φεστιβάλ κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές, ενώ μέσα στην άνοιξη θα βγει και στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Dark Place trailer: Ο ...Moriarty συλλέγει σκουπίδια και ερευνά δολοφονίες στο νέο σκοτεινό θρίλερ μυστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top