F Unicorn Store trailer: Η Brie Larson σκηνοθετεί το Κατάστημα Μονόκερων στην νέα κωμωδία από το Netflix - FilmBoy Unicorn Store trailer: Η Brie Larson σκηνοθετεί το Κατάστημα Μονόκερων στην νέα κωμωδία από το Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Unicorn Store trailer: Η Brie Larson σκηνοθετεί το Κατάστημα Μονόκερων στην νέα κωμωδία από το Netflix


    Λίγους μήνες αφότου κέρδισε το Όσκαρ για το Room και πριν καν ανακοινωθεί ως Captain Marvel, η Brie Larson θεώρησε ιδανική στιγμή για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και πίσω από τη κάμερα, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία μιας ταινίας που "σερνόταν" ήδη για καμιά τετραετία στα γραφεία διάφορων παραγωγών, χωρίς να μπορεί να πάρει το ok.

    Σύμφωνα με το σενάριο της Samantha McIntyre, μέλος της συγγραφικής ομάδας της σειράς Married, η Kit είναι μια νεαρή αποτυχημένη ζωγράφος που αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό της και να δεχτεί μια κατώτερη θέση σε ένα γραφείο. 

    Απογοητευμένη που δεν κατάφερε να εκπληρώσει τα όνειρά της, μια μέρα λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα από κάποιον ανώνυμο Πωλητή που την προσκαλεί στο Κατάστημα, ένα μέρος όπου μπορείς να βρεις ότι έχεις ονειρευτεί. 
    Ο Πωλητής της δίνει την ευκαιρία να αγοράσει το παιδικό της όνειρο... έναν Μονόκερο!

    Το Unicorn Store έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto όπου δεν τα πήγε καθόλου καλά, με τη ταινία να καταλήγει στο Netflix και να ανεβαίνει στη πλατφόρμα στις 5 Απριλίου.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Bradley Whitford (Destroyer) και Joan Cusack (The End of the Tour).

    Δείτε το trailer...


    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unicorn Store trailer: Η Brie Larson σκηνοθετεί το Κατάστημα Μονόκερων στην νέα κωμωδία από το Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top