F Shazam! trailer: Ο πιο... ανήλικος υπερήρωας της DC καταφτάνει στις αίθουσες! - FilmBoy Shazam! trailer: Ο πιο... ανήλικος υπερήρωας της DC καταφτάνει στις αίθουσες! - FilmBoy
  • Latest News

    Shazam! trailer: Ο πιο... ανήλικος υπερήρωας της DC καταφτάνει στις αίθουσες!


    Έχουν περάσει 7 ολόκληροι μήνες από τη πρώτη ματιά που ρίξαμε στη νέα ταινία του DCEU, όταν το teaser του προβλήθηκε στο πλαίσιο του SDCC και με εξαίρεση τους comic-book fans, δε νομίζω πως εντυπωσίασε κανέναν άλλον. 

    Με τη πρεμιέρα του να βρίσκεται λίγες εβδομάδες μακριά, ήρθε η ώρα να της ρίξουμε μια δεύτερη ματιά.

    Το Shazam! λοιπόν είναι η 7η ταινία του DCEU, τη παραγωγή της οποία ανέλαβε όχι η Warner αλλά η θυγατρική New Line

    Παρότι μέρος του DCEU, το Shazam! θεωρείται ημι-ανεξάρτητο μιας και μπορεί τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα στο ίδιο σύμπαν, αλλά η ταινία δεν έχει άμεση σχέση με τους υπόλοιπους ήρωες που έχουμε ήδη γνωρίσει.

    Πρωταγωνιστής είναι ο 14χρονος Billy Batson, ένα ορφανό αγόρι που αλλάζει της ανάδοχες οικογένειες σαν τα πουκάμισα, μέχρι που χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται σε ένα διαφορετικό σύμπαν όπου ένας αρχαίος μάγος του δίνει τη δύναμη να μεταφορτώνεται σε έναν ενήλικα υπερδύναμο ήρωα, απλά λέγοντας τη λέξη Shazam! 

    Ενώ ο Billy μαζί με τον θετό αδερφό του σπάνε πλάκα προσπαθώντας να ανακαλύψουν τις υπερφυσικές δυνάμεις του, ο διαβολικός Dr. Thaddeus Sivana θα βρεθεί στο δρόμο του.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Henry Gayden (Earth to Echo) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David F. Sandberg (Annabelle: Creation). 

    Πρωταγωνιστούν οι Zachary Levi (Office Uprising), Mark Strong (Kingsman: The Golden Circle), Asher Angel, Jack Dylan Grazer (Beautiful Boy) και Djimon Hounsou (Captain Marvel).

    Το Shazam! είναι ξεκάθαρα το πιο... ανήλικο superhero movie του DCEU, κάτι που επιλέγει να κραυγάζει σε κάθε του διαφημιστικό, προσελκύοντας ίσως τους νεαρότερους θεατές αλλά και ταυτόχρονα απωθώντας τους μεγαλύτερους.

    Το Shazam! θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου. 

    Δείτε το νέο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shazam! trailer: Ο πιο... ανήλικος υπερήρωας της DC καταφτάνει στις αίθουσες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top