F Comic-Con 2018: Ο Shazam είναι το νέο μέλος του κόσμου της DC (trailer) - FilmBoy Comic-Con 2018: Ο Shazam είναι το νέο μέλος του κόσμου της DC (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2018: Ο Shazam είναι το νέο μέλος του κόσμου της DC (trailer)


    Έφτασε η ώρα των μεγάλων panels με την Warner Bros να μας δίνει τα πρώτα trailers των Godzilla: King of the Monsters, Aquaman και Shazam, αλλά και το νέο trailer του Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
    Να τα πάρουμε με τη σειρά…

    Ξεκινάμε με τα “δύσκολα”, με τον Shazam να είναι το νέο μέλος της παρέας του WODC (World of DC πλέον, ξεχνάμε το DCEU).
    Γνωστός ως Captain Marvel, όνομα που δε χρησιμοποιήθηκε για προφανείς λόγους, ο Shazam είναι από τους παλαιότερους ήρωες της DC, κάνοντας τη πρώτη του εμφάνιση το 1939!

    Είναι το alter ego του Billy Batson, ενός αγοριού που όταν ξεστομίζει τη λέξη Shazam (ακρωνύμιο των έξι αθάνατων γερόντων": Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles και Mercury) μεταμορφώνεται σε ενήλικα με υπερφυσικές δυνάμεις.
    Η δημοφιλία του είχε ξεπεράσει ακόμα και εκείνη του Superman ενώ έχει μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος σούπερ-ήρωας που έγινε κινηματογραφική ταινία το 1941.

    Το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Henry Gayden (Earth to Echo) με τον David F. Sandberg (Annabelle: Creation) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.
    Πρωταγωνιστεί ο Zachary Levi (Office Uprising) και ο Mark Strong (Kingsman) και δεν ξεχνάμε ότι στη σειρά έχει συμφωνήσει να συμμετέχει και ο Dwayne Johnson στο ρόλο του super-villain Black Adam, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να εμφανιστεί σε αυτό το φιλμ.

    Ενδιαφέρον το trailer, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζει. 
    Η πρεμιέρα έχει κλειδώσει για τον Απρίλιο.

    Αλέξης Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2018: Ο Shazam είναι το νέο μέλος του κόσμου της DC (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top