F Family trailer: Η Taylor Schilling κηδεμονεύει την έφηβη ανιψιά της και τα κάνει μαντάρα - FilmBoy Family trailer: Η Taylor Schilling κηδεμονεύει την έφηβη ανιψιά της και τα κάνει μαντάρα - FilmBoy
  • Latest News

    Family trailer: Η Taylor Schilling κηδεμονεύει την έφηβη ανιψιά της και τα κάνει μαντάρα


    Καλά είχε βολευτεί τόσα χρόνια στο Orange Is the New Black, όμως με τη σειρά να τελειώνει, η Taylor Schilling πρέπει τώρα να βρει το τρόπο να αξιοποιήσει την αναγνωρισιμότητά της. 

    Έτσι, μετά το The Prodigy που την είδαμε πρόσφατα, σε λίγο καιρό θα τη δούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό, την οικογενειακή κομεντί Family.

    Η Kate είναι μια γυναίκα καριέρας που δεν την ενδιαφέρει τίποτα πέρα από τη δουλειά της και της αρέσει αυτός ο τρόπος που ζει. 

    Δεν κάνει σχέσεις ή φιλίες και με δική της επιλογή ζει απόμακρα. 
    Μέχρι που ο αδερφός της την καλεί να κρατήσει την έφηβη και πολύ περίεργη ανιψιά της για ένα βράδυ και εκείνη διστακτικά συμφωνεί. 
    Προς μεγάλη της έκπληξη, το ένα βράδυ γίνεται μια ολόκληρη εβδομάδα και η ζωή της μπαίνει σε κατάσταση χάους!

    Δημιουργός της ταινίας είναι η Laura Steinel (Red Oaks) και συμπρωταγωνιστούν οι Bryn Vale (Red Band Society) και Kate McKinnon (The Spy Who Dumped Me).

    Το Family έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στο SXSW όπου πήρε καλούτσικες κριτικές και από τον Απρίλιο θα βγει στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Family trailer: Η Taylor Schilling κηδεμονεύει την έφηβη ανιψιά της και τα κάνει μαντάρα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top