F The Prodigy trailer: Παιδί ιδιοφυΐα αλλά με σατανικούς σκοπούς! - FilmBoy The Prodigy trailer: Παιδί ιδιοφυΐα αλλά με σατανικούς σκοπούς! - FilmBoy
  • Latest News

    The Prodigy trailer: Παιδί ιδιοφυΐα αλλά με σατανικούς σκοπούς!


    Αναγεννημένη από τις στάχτες της, η κάποτε κραταιά Orion Pictures, ως θυγατρική της MGM πια, κάνει αργά βήματα προς την ολική επαναφορά.
    Δείχνοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία σε ταινίες τρόμου, μετά τα The Belko Experiment, Wish Upon και το πρόσφατο Anna and the Apocalypse, φέτος μας παρουσιάζει το πολλά υποσχόμενο The Prodigy.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Sarah, μία μητέρα που έχει τη χαρά να συνειδητοποιεί πως το παιδί της είναι ένα από τα λεγόμενα παιδιά-θαύματα (prodigies). 

    Έχει αφύσικα ανεπτυγμένη εγκεφαλική λειτουργία, κάτι που τον κάνει να έχει κοινωνικά προβλήματα, όμως αυτό είναι το μικρότερο από τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει, μιας και ο μικρός Miles φαίνεται να έχει καταληφθεί από ένα διαβολικό πνεύμα.

    Το πρωτότυπο σενάριο έχει γράψει ο Jeff Buhler του The Midnight Meat Train, το οποίο ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Nicholas McCarthy του The Pact, ένα αρκετά ενδιαφέρον δίδυμο.

    Ένα ακόμα ενδιαφέρον δίδυμο έχουμε και μπροστά από τη κάμερα, με την Taylor Schilling του Orange Is the New Black να υποδύεται τη μητέρα και τον μικρό Jackson Robert Scott του It να έχει το ρόλο του δαιμονισμένου γιου.

    Το The Prodigy θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Prodigy trailer: Παιδί ιδιοφυΐα αλλά με σατανικούς σκοπούς! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top