F Charlie Says trailer: Η δημιουργός του American Psycho μας βάζει στις ζωές των κοριτσιών του Charlses Manson! - FilmBoy Charlie Says trailer: Η δημιουργός του American Psycho μας βάζει στις ζωές των κοριτσιών του Charlses Manson! - FilmBoy
  • Latest News

    Charlie Says trailer: Η δημιουργός του American Psycho μας βάζει στις ζωές των κοριτσιών του Charlses Manson!


    Όσο τα χρόνια περνάνε και το τραύμα από τη ζωή και τις πράξεις του διαβόητου Charles Manson κρυώνει, ειδικά και μετά το πρόσφατο θάνατό του, όλο και περισσότερες οπτικές γωνίες της ιστορίας του βρίσκουν το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη, με τη δημιουργό του American Psycho, Mary Harron, να μας παρουσιάζει μια διαφορετική στο Charlie Says.

    Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Karlene Faith, και μας βάζει στις ζωές των Leslie Van Houten, Patricia Krenwinkel και Susan Atkins, των τριών γυναικών που στα τέλη της δεκαετίας του '60 "στρατολογήθηκαν" στην αίρεση του Manson, ο οποίος τις επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό που ακόμα και χρόνια μετά την καταδίκη τους, συνέχισαν να τον πιστεύουν και να τον υπηρετούν. 

    Η Faith επισκέφτηκε και συνάντησε τις τρεις γυναίκες στη φυλακή στα τέλη της δεκαετίας του '90 και μέσα από τις διηγήσεις τους προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει πώς ένας άνδρας τις έφτασε σε αυτό το σημείο.

    Πρωταγωνιστούν οι Hannah Murray (Detroit), Sosie Bacon (Here and Now), Marianne Rendón (Imposters), Suki Waterhouse (Future World) και ο Matt Smith (Terminator Genisys) στο ρόλο του Manson.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Charlie Says trailer: Η δημιουργός του American Psycho μας βάζει στις ζωές των κοριτσιών του Charlses Manson! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top