F Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών trailer: Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα ξεκινάει στο Βερολίνο - FilmBoy Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών trailer: Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα ξεκινάει στο Βερολίνο - FilmBoy
  • Latest News

    Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών trailer: Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα ξεκινάει στο Βερολίνο


    Στις 9 Φεβρουαρίου θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σύλλα Τζουμέρκα, Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών, στο τμήμα Panorama του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

    Η ταινία είναι ένα θρίλερ με γυναικείο πυρήνα και φόντο την ελληνική επαρχία, μαζί με όσα εκείνη αποκρύπτει ή φέρνει στην επιφάνεια. 

    Στο επίκεντρο της ιστορίας δύο γυναίκες, μία αστυνομικός και μία εργάτρια σε εργοστάσιο παραγωγής χελιών στη Δυτική Ελλάδα. 

    Όταν ένας μυστηριώδης θάνατος γίνεται αφορμή για να ξεσπάσει ένας άγριος κύκλος βίας, οι πορείες των δύο γυναικών, που μέχρι χθες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, αρχίζουν μοιραία να συγκλίνουν. 
    Η συνάντησή τους μπορεί να είναι και η σωτηρία τους.

    Πρωταγωνιστούν οι Αγγελική Παπούλια και Γιούλα Μπούνταλη

    Δείτε το trailer...


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών trailer: Η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα ξεκινάει στο Βερολίνο Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top