F Ma trailer: Η Octavia Spencer τρελαίνεται! - FilmBoy Ma trailer: Η Octavia Spencer τρελαίνεται! - FilmBoy
  • Latest News

    Ma trailer: Η Octavia Spencer τρελαίνεται!


    Η Blumhouse δείχνει να αναλαμβάνει το ρόλο της ανεξάρτητης παραγωγής ταινιών τρόμου, όπως είχε κάνει η Hammer Films στη δεκαετία του 1960 και του '70.
    Μια από τις πιο πρόσφατες παραγωγές τους, το Ma, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο και σήμερα έχουμε το επίσημο trailer.

    Η Octavia Spencer πρωταγωνιστεί ως Sue Ann, μια μοναχική γυναίκα που ζει στην ήσυχη πόλη του Οχάιο. 
    Μια μέρα, η νεαρή έφηβη Maggie, (Diana Silvers) της ζητά να αγοράσει ποτά για εκείνη και τους φίλους της και η Sue Ann το βλέπει σαν ευκαιρία να κάνει μερικούς καινούργιους, αν και νεότατους, φίλους.

    Προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να αποφύγουν την κατανάλωση αλκοόλ στο αυτοκίνητό τους καλώντας τους στο υπόγειο του σπιτιού της. 
    Αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρήσουν:
    Ένα από τα παιδιά πρέπει να παραμείνει νηφάλιο. 
    Να μην βρίζουν.
    Να μην ανέβουν ποτέ επάνω στο σπίτι.
    Και να την φωνάζουν ‘Ma’.

    Αλλά καθώς η φιλοξενία της Ma αρχίζει να γίνεται παρανοϊκή, αυτό που ξεκίνησε ως εφηβικό όνειρο μετατρέπεται σε τρομερό εφιάλτη και το υπόγειο της Ma μετατρέπεται από το καλύτερο μέρος της πόλης στο χειρότερο μέρος της γης.

    Φαίνεται ότι περνάμε από τους πρώην εραστές και τους περίεργους άνδρες που τρομοκρατούν τη νεαρή λεία τους σε ηλικιωμένες γυναίκες (θυμηθείτε και την Isabelle Huppert που τρομοκρατούσε την Chloe Moretz στο Greta), αλλά αυτό που μένει αναλλοίωτο είναι οι νεαρές κοπέλες σε κίνδυνο.
    Το Ma έχει και ένα έξτρα ενδιαφέρον βλέποντας την Octavia Spencer σε ρόλο που δεν περιμέναμε ποτέ από αυτήν, σύν το δευτερεύον cast που αποτελείται από τους Allison Janney, Juliette Lewis και Luke Evans.

    Ένα ψυχολογικό θρίλερ τόσο για ενήλικες όσο και για το εφηβικό κοινό, που θα βγει στις αίθουσες στις 31 Μαΐου.

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ma trailer: Η Octavia Spencer τρελαίνεται! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top