F Highwaymen trailer: Kevin Costner και Woody Harrelson στη νέα ταινία του Netflix! - FilmBoy Highwaymen trailer: Kevin Costner και Woody Harrelson στη νέα ταινία του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Highwaymen trailer: Kevin Costner και Woody Harrelson στη νέα ταινία του Netflix!


    Το 2005 ο παραγωγός Casey Silver (The Forbidden Kingdom) έβαλε μπρος ένα μεγαλεπήβολο project, θέλοντας να πείσει τους Paul Newman και Robert Redford να υποδυθούν τους βετεράνους Texas Rangers που κατάφεραν να σταματήσουν τη δολοφονική μανία των διαβόητων Bonnie και Clyde.

    Ο σεναριογράφος John Fusco (Hidalgo) είχε κάνει μια ιδιαιτέρα εκτεταμένη έρευνα γύρω από αυτούς τους ανθρώπους που κατέληξαν σχεδόν άγνωστοι μπροστά στη φήμη του παράνομου ζευγαριού.
    Χρειάστηκε όμως να φτάσει το 2013 για να καταφέρει να πείσει την Universal να το αγοράσει, στην οποία όμως έμεινε αδρανές.

    Και φτάσαμε αισίως στον Ιούνιο του 2107, όταν το Netflix ξεκίνησε τις διαδικασίες εξαγοράς του και μόλις λίγους μήνες αργότερα το deal έκλεισε, με τους Kevin Costner και Woody Harrelson να παίρνουν τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

    Εντάξει, μπορεί να μην είναι Newman και Redford αλλά δε τους λες και κακές επιλογές!

    Πίσω από τη κάμερα επιλέχτηκε να κάτσει ο John Lee Hancock (The Founder), δίνοντας τη δική του πινελιά και στο σενάριο.

    Το Highwaymen θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ SXSW και λίγες ημέρες αργότερα, στις 29 Μαρτίου θα γίνει διαθέσιμο μέσα από τη πλατφόρμα του Netflix φυσικά.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Highwaymen trailer: Kevin Costner και Woody Harrelson στη νέα ταινία του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top