F Η Angelina Jolie στη νέα ταινία του Taylor Sheridan! - FilmBoy Η Angelina Jolie στη νέα ταινία του Taylor Sheridan! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Angelina Jolie στη νέα ταινία του Taylor Sheridan!


    Πριν μερικά χρόνια, η Angelina Jolie είχε δηλώσει πως θα αραιώσει τις κινηματογραφικές της εμφανίσεις για να επικεντρωθεί στη νέα της καριέρα ως σκηνοθέτις αλλά και στην οικογένειά της. 
    Το είπε και το έκανε, με τη τελευταία φορά που την είδαμε στο πανί να είναι το By the Sea του 2015, όμως ήρθε η ώρα της επιστροφής.

    Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα των Maleficent 2 και Come Away, η Αμερικανίδα ηθοποιός συμφώνησε να κάτι το επόμενό της βήμα δίπλα στον ραγδαία ανερχόμενο Taylor Sheridan (Wind River). 

    Η ταινία θα έχει τίτλο Those Who Wish Me Dead και θα είναι ένα δυναμικό θρίλερ στα δάση της Montana κατά τη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών. 

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βασική πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από ένα 14χρονο αγόρι που είναι μάρτυρας μιας άγριας δολοφονίας, με τους θύτες να το κυνηγούν και μια ερημίτισσα στη μέση των βουνών της Montana να φαίνεται πως είναι η μόνη που μπορεί να το προστατέψει.

    Ο Sheridan είχε ένα άλλο project στα σκαριά με τον Chris Pratt, όμως φαίνεται πως εκείνο κάπου κόλλησε, με το Those Who Wish Me Dead να παίρνει τη θέση του.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Angelina Jolie στη νέα ταινία του Taylor Sheridan! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top