F Level 16 trailer: Οικοτροφείο-φυλακή για νεαρά κορίτσια στο δυστοπικό θρίλερ - FilmBoy Level 16 trailer: Οικοτροφείο-φυλακή για νεαρά κορίτσια στο δυστοπικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Level 16 trailer: Οικοτροφείο-φυλακή για νεαρά κορίτσια στο δυστοπικό θρίλερ


    Όταν οι παλιοί έλεγαν πως η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά (cleanliness is next to godliness εις τη βαρβαρική), σίγουρα δε μπορούσαν να φανταστούν πώς αυτή η ρήση θα μπορούσε να παρερμηνευτεί στο δυστοπικό θρίλερ Level 16.

    Το πρωτότυπο σενάριο μας βάζει στην The Vestalis Academy, ένα οικοτροφείο-φυλακή που τα νεαρά κορίτσια μαθαίνουν πως να είναι "καθαρές"... εσωτερικά και εξωτερικά. 

    Όλα τα κορίτσια όταν φτάνουν τα δεκαέξι, περνούν μυστηριώδες στο Level 16, με τις φίλες Vivienne και Sophia να αναζητούν απαντήσεις στα τρομακτικά μυστικά που κρύβει αυτό.

    Η ταινία της Danishka Esterhazy προβλήθηκε στο προηγούμενο Fantastic Fest και πήρε πολύ καλές κριτικές, με τους κριτικούς να το χαρακτηρίζουν ως μία μίξη The Handmaid’s Tale, The Twilight Zone και The Giver.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Level 16 trailer: Οικοτροφείο-φυλακή για νεαρά κορίτσια στο δυστοπικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top