F Ο Jason Reitman παίρνει τη σκυτάλη από τον μπαμπά και μας φέρνει νέα ταινία Ghostbusters! - FilmBoy Ο Jason Reitman παίρνει τη σκυτάλη από τον μπαμπά και μας φέρνει νέα ταινία Ghostbusters! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jason Reitman παίρνει τη σκυτάλη από τον μπαμπά και μας φέρνει νέα ταινία Ghostbusters!


    Είχα όλη τη καλή διάθεση να απολαύσω τις τέσσερις ταλαντούχες κυρίες στο Ghostbusters, όμως, όπως και να το δεις, η ταινία ήταν ένα αποτυχημένο πείραμα.

    Παρότι ο Paul Feig διαλαλούσε ότι θέλει να γυρίσει ένα sequel, οι παραγωγοί είχαν άλλα σχέδια, τα οποία φαίνεται πως είχαν βάλει μπρος από καιρό.

    Διαγράφοντας τελείως τη ταινία του 2016, ο Jason Reitman, γιος του σκηνοθέτη των δύο πρώτων ταινιών Ivan Reitman, ξεκίνησε να δουλεύει πριν περίπου δυο χρόνια πάνω σε μία νέα ταινία Ghostbusters, η οποία θα αποτελεί άμεσο sequel των κλασσικών. 

    Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Gil Kenan (Monster House), αναλαμβάνοντας και τη σκηνοθεσία.

    Όσον αφορά την ιστορία, όπως έγινε γνωστό οι πρωταγωνιστές θα είναι τέσσερις έφηβοι, δυο κορίτσια και δυο αγόρια, που γίνονται οι νέοι Κυνηγοί Φαντασμάτων.

    Η παραγωγή βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε διαδικασία επιλογής αυτών των τεσσάρων ηθοποιών, ενώ ανεπιβεβαίωτο παραμένει το ζήτημα επιστροφής των τριών εν ζωή παλιών Ghostbusters, Bill Murray, Ernie Hudson και Dan Aykroyd.

    Το Ghostbusters 3 θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2020, με το πρώτο announcement teaser να κάνει κιόλας την εμφάνισή του!

    Ας κρατάμε μικρό καλάθι, μιας και η ιδέα είναι σωστή όμως ο Jason Reitman μπορεί να έχει το όνομα αλλά δε ξέρουμε αν έχει και τη χάρη για ένα τέτοιο project, αφού δεν έχει ξανασχοληθεί με το είδος.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jason Reitman παίρνει τη σκυτάλη από τον μπαμπά και μας φέρνει νέα ταινία Ghostbusters! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top