F Anthem of a Teenage Prophet trailer: Έφηβος προφήτης θανάτου στη νέα coming-of-age ταινία - FilmBoy Anthem of a Teenage Prophet trailer: Έφηβος προφήτης θανάτου στη νέα coming-of-age ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Anthem of a Teenage Prophet trailer: Έφηβος προφήτης θανάτου στη νέα coming-of-age ταινία


    Ο Cameron Mon
    aghan βρίσκεται στα πλατό από τα 5 του. 
    Ρολάκι με ρολάκι, γκεστ με το γκεστ, το ταλέντο του όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν όλο και πιο εμφανές, με τις συμμετοχές του στα τηλεοπτικά Mercy Street, Shameless και Gotham να τον κάνουν ευρέως γνωστό και να τον βάζουν στη λίστα με τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους ηθοποιούς. 

    Με τη σειρά της DC να πλησιάζει στο τέλος της, ο 25χρονος Cameron ανοίγει πια πανιά για κινηματογραφική καριέρα με το Anthem of a Teenage Prophet να μοιάζει μια πολύ καλή αρχή.

    Εδώ υποδύεται τον Luke, έναν έφηβο που άξαφνα βλέπει σε όραμα πως την επόμενη μέρα ένας από την παρέα θα σκοτωθεί. 

    Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά, όμως για κακή του τύχη, την επόμενη μέρα ο καλύτερος φίλος του, Stan πέφτει νεκρός όταν το χτυπάει αυτοκίνητο στο δρόμο προς το σχολείο, ακριβώς όπως είχε προβλέψει. 
    Ξαφνικά ο Luke γίνεται το επίκεντρο όλης της πόλης, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν "Προφήτη του Θανάτου" και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη όταν ερωτεύεται την κοπέλα του νεκρού φίλου του.

    Η ταινία βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα της Joanne Proulx, με τη πρωτοεμφανιζόμενη Robin Ha
    ys να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο πίσω από τη κάμερα.

    Δίπλα στον Cameron Monaghan, συμπρωταγωνιστούν οι Juliette Lewis (Nerve) και Peyton List (Diary of a Wimpy Kid). 

    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anthem of a Teenage Prophet trailer: Έφηβος προφήτης θανάτου στη νέα coming-of-age ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top