F A Violent Man trailer: Μαχητής του MMA κατηγορείται για δολοφονία στη νέα δραματική ταινία - FilmBoy A Violent Man trailer: Μαχητής του MMA κατηγορείται για δολοφονία στη νέα δραματική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    A Violent Man trailer: Μαχητής του MMA κατηγορείται για δολοφονία στη νέα δραματική ταινία


    Οι μόδες κάνουν κύκλους, και μετά από μια περίοδο που οι αέρινες ανατολικές πολεμικές τέχνες ήταν στα φόρτε τους, τη τελευταία δεκαετία τη θέση τους έχουν πάρει αθλήματα όπως το μποξ και το MMA, με το Creed να είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου, και τον κάθε παραγωγό να εκμεταλλεύεται αυτή τη "μόδα" όπως μπορεί.

    Στη ταινία A Violent Man, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Matthew Berkowitz (Wild in Blue) μας διηγείται την ιστορία του Ty, ενός θηριώδη μαχητή του MMA που ενώ δυσκολεύεται να βάλει τη ζωή και τη καριέρα του στο σωστό δρόμο, μπλέκεται άσχημα όταν η φίλη του βρίσκεται στραγγαλισμένη και εκείνος είναι βασικός ύποπτος.

    Μια μίξη αστυνομικού θρίλερ, κοινωνικούς δράματος και αθλητικής ταινίας, το A Violemt Man μοιάζει αξιοπρεπέστατο, με τον Thomas Q. Jones (Luke Cage) στο πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Bruce Davison (Words and Pictures) στο πλάι του ως μέντορα. 

    Εντάξει, παίζει και η Denise Richards, αλλά αυτή κάνουμε πως δεν τη βλέπουμε.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Violent Man trailer: Μαχητής του MMA κατηγορείται για δολοφονία στη νέα δραματική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top