F Voltron: Legendary Defender trailer: 8η και τελευταία σεζόν για την animated σειρά του Netflix - FilmBoy Voltron: Legendary Defender trailer: 8η και τελευταία σεζόν για την animated σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Voltron: Legendary Defender trailer: 8η και τελευταία σεζόν για την animated σειρά του Netflix


    Η animation σειρά του Netflix που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια αλλά μετράει ήδη 7 ολοκληρωμένες σεζόν, φτάνει στο τέλος του σε λίγες μέρες με τον 8ο κύκλο της, που όπως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι CEO, θα είναι και η τελευταία.

    Την τελευταία φορά που είδαμε τους Paladins, το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαν μόλις σώσει τη Γη από την αυτοκρατορία Galra του κακού Αυτοκράτορα Zarkon, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την αναζήτηση που είχαν ξεκινήσει για πρώτη φορά το 2016 στην αρχή της σειράς.
    Αλλά δεν θα τελειώσουν έτσι εύκολα.
    Στην 8η σεζόν, οι Paladins και ολόκληρος ο συνασπισμός των Voltron θα πρέπει να υπερασπιστούν το σύμπαν, καθώς η Honerva προσπαθεί να θέσει σε εφαρμογή το πιο θανατηφόρο σχέδιό της.

    Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ το Voltron: Legendary Defender, αλλά όπως φαίνεται, αποδείχθηκε μια συναρπαστική sci-fi animated σειρά, άξια  διάδοχος του εξαιρετικού Avatar: The Last Airbender, που επίσης δούλεψαν οι Joaquim Dos Santos και Lauren Montgomery.

    Πάντως, το Netflix δε θα μας αφήσει χωρίς animation περιεχόμενο, καθώς ξεκίνησε ήδη από το Σεπτέμβριο το The Dragon Prince και συνεχίζει να προσελκύει διάσημους σκηνοθέτες για νέα animated σχέδια.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Voltron: Legendary Defender trailer: 8η και τελευταία σεζόν για την animated σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top