F Mapplethorpe trailer: Ο Matt Smith υποδύεται τον προκλητικά ταλαντούχο διάσημο φωτογράφο - FilmBoy Mapplethorpe trailer: Ο Matt Smith υποδύεται τον προκλητικά ταλαντούχο διάσημο φωτογράφο - FilmBoy
  • Latest News

    Mapplethorpe trailer: Ο Matt Smith υποδύεται τον προκλητικά ταλαντούχο διάσημο φωτογράφο


    Όσο τα μυαλά ανοίγουν και τα ταμπού το ένα μετά το άλλο αποτελούν παρελθόν, ο κινηματογράφος βρίσκει την ευκαιρία να αναδείξει στο ευρύ κοινό καλλιτέχνες περασμένων γενιών που στην εποχή τους προκάλεσαν σε σημείο να θεωρούνται "περιθωριακοί".

    Ένας απ' αυτός ήταν και ο ταλαντούχος φωτογράφος Robert Mapplethorpe, με τη ταινία να μας παρουσιάζει τη ζωή του από τη στιγμή που εγκαθίσταται στο θρυλικό δωμάτιο του Chelsea Hotel της Νέας Υόρκης και αρχίζει να γεμίζει το portfolio του με φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα εξερευνά την μέχρι τότε καταπιεσμένη του σεξουαλικότητα, και φτάνει μέχρι και τον πρόωρο θάνατό του από AIDS.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτις της ταινίας είναι η ντοκιμενταρίστρια Ondi Timoner με τον Matt Smith (Terminator Genisys) να κρατάει το πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας, σύμφωνα με τις κριτικές μία εξαιρετική ερμηνεία.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mapplethorpe trailer: Ο Matt Smith υποδύεται τον προκλητικά ταλαντούχο διάσημο φωτογράφο Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top