F I'm Not Here trailer: Ο J.K. Simmons παλεύει με τις μνήμες του σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα - FilmBoy I'm Not Here trailer: Ο J.K. Simmons παλεύει με τις μνήμες του σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    I'm Not Here trailer: Ο J.K. Simmons παλεύει με τις μνήμες του σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα


    Κάπου μεταξύ Justice League και του The Snowman, ο J.K. Simmons πρωταγωνίστησε σε μία ακόμη ταινία, που χάθηκε κάπου στα συρτάρια, με το I'm Not Here να βγαίνει επιτέλους στις αίθουσες αυτή την άνοιξη.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα είναι η Michelle Schumacher, επί 20ετία σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, που παρουσιάζει την ιστορία ενός 60χρονου αλκοολικού που παλεύει με τις μνήμες του παρελθόντος και συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος δεν είναι ο εχθρός που πίστευε.

    Το I'm Not Here προβλήθηκε σε κάποια φεστιβάλ το 2017-18, όμως για άγνωστους λόγους, δε προχώρησε η διανομή της μέχρι σήμερα, που η Gravitas Ventures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Sebastian Stan (I, Tonya), Maika Monroe (Mark Felt), Mandy Moore (The Darkest Minds), Max Greenfield (The Glass Castle), Iain Armitage (Young Sheldon), Harold Perrineau (Sabotage), Jeremy Maguire (Modern Family), και David Koechner (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse).

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I'm Not Here trailer: Ο J.K. Simmons παλεύει με τις μνήμες του σε ένα δυνατό οικογενειακό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top