F Tutfland trailer: Η βραβευμένη ως Καλύτερη Σκανδιναβική ταινία του 2018 έρχεται στις αίθουσες! - FilmBoy Tutfland trailer: Η βραβευμένη ως Καλύτερη Σκανδιναβική ταινία του 2018 έρχεται στις αίθουσες! - FilmBoy
  • Latest News

    Tutfland trailer: Η βραβευμένη ως Καλύτερη Σκανδιναβική ταινία του 2018 έρχεται στις αίθουσες!


    Ήταν από τις ταινίες που ξεχώρισαν όσο ελάχιστες στο πρόσφατο 5ο Horrorant Film Festival "Νύχτες Τρόμου", κερδίζοντας και το βραβείο First Look για την καλύτερη ταινία πρωτοεμφανιζόμενου δημιουργού

    Αυτή ήταν μόνο η αρχή με το Tuftland να συνεχίζει τη δυναμική του πορεία σε φεστιβάλ σε όλο το κόσμο, κερδίζοντας μόλις πριν λίγες εβδομάδες το βραβείο Καλύτερης Σκανδιναβικής Ταινίας για το 2018!

    Για όσους έχασαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν στις προβολές του #HFF5, η Filmboy Pictures εξασφάλισε τα δικαιώματα διανομής της και από τις 22 Νοεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε σε κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα.

    Όσο για το στόρι, αυτό μας παρουσιάζει τη περιπέτεια της πεισματάρας φοιτήτριας κλωστοϋφαντουργίας Ιρίνα, η οποία ευρισκόμενη εν μέσω μιας αποτυχημένης σχέσης, αδιάφορων σπουδών και οικονομικών προβλημάτων, αποφασίζει να δεχτεί μια πρόταση για καλοκαιρινή εργασία στο απομονωμένο αλλά αυτάρκες χωριό Κυρσύα. 

    Ενώ η Ιρίνα καταφέρνει να βρει τα πατήματά της και αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή στη μέση του απέραντου δάσους, οι εκ πρώτης όψεως άκακοι αλλά ιδιόρρυθμοι κάτοικοι του χωριού, αποκαλύπτουν το αληθινό τους πρόσωπο.

    Το Tuftland είναι μια ταινία μυστηρίου με γενναίες δόσεις από βουκολικό τρόμο αλλά και μαύρο χιούμορ βγαλμένο από το Twin Peaks

    Είναι μια Σκανδιναβική εκδοχή ταινιών όπως το The Wicker Man και το Rosemary’s Baby, τοποθετημένο στα πανέμορφα και αχανή τοπία της Φινλανδίας.

    Έχει ως κεντρικό γνώμονα τη γυναίκα, και ακολουθώντας τη μεταφυσική οδό, όχι μόνο αναμιγνύει τα κινηματογραφικά είδη αλλά καταπιάνεται και με τρέχοντα θέματα όπως τα δικαιώματα της γυναίκας, τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και τη νεανική ανεργία.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Tuftland είναι ο Roope Olenius, με τη νεαρά και πανέμορφη Veera W. Vilo να πρωταγωνιστεί δίπλα στους Saara Elina και Miikka J. Anttila.

    Δείτε το trailer και σας περιμένουμε από τη Πέμπτη στις σκοτεινές αίθουσες...


    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tutfland trailer: Η βραβευμένη ως Καλύτερη Σκανδιναβική ταινία του 2018 έρχεται στις αίθουσες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top