F The Protector trailer: Ο επόμενος...Neo έρχεται στο Netflix από τη Τουρκία! - FilmBoy The Protector trailer: Ο επόμενος...Neo έρχεται στο Netflix από τη Τουρκία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Protector trailer: Ο επόμενος...Neo έρχεται στο Netflix από τη Τουρκία!


    Η γειτονική Τουρκία δε στερείται πόρων όμως μέχρι στιγμής δε φαίνεται να τα επενδύει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, με εξαίρεση τα γνωστά "ιστορικά" έπη που έχουν... άλλους σκοπούς.

    Έτσι μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως η πρώτη πρωτότυπη τούρκικη σειρά που θα εισβάλει στο Netflix θα είναι η περιπέτεια φαντασίας The Protector.

    Σύμφωνα με το στόρι του Binnur Karaevli, ο Hakan είναι ένας συνηθισμένος νεαρός άνδρας από την Κωνσταντινούπολη, ο οποίος μόλις ανακαλύπτει ότι είναι ο Εκλεκτός που πρέπει να προστατεύσει τη πόλη αλλά και όλη την ανθρωπότητα από τις σκοτεινές δυνάμεις που την απειλούν. 

    Για να το κάνει όμως πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις που μόλις ανακάλυψε ότι έχει, με την Leyla και τον Mazhar να αναλαμβάνουν να τον εκπαιδεύσουν.

    Το The Protector θυμίζει κάτι μεταξύ Iron Fist και Matrix αλλά πολύ φοβάμαι ότι δε πρόκειται να πλησιάσει ποιοτικά κανένα από τα δύο, με το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα να φέρνει περισσότερο σε παραγωγή του SyFy.

    Το The Protector θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Protector trailer: Ο επόμενος...Neo έρχεται στο Netflix από τη Τουρκία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top