F Ο Sacha Baron Cohen στο cast του The Trial of the Chicago 7 του Aaron Sorkin! - FilmBoy Ο Sacha Baron Cohen στο cast του The Trial of the Chicago 7 του Aaron Sorkin! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Sacha Baron Cohen στο cast του The Trial of the Chicago 7 του Aaron Sorkin!


    Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω, όμως πρέπει να πήγαινα ακόμη σχολείο όταν ο Steven Spielberg είχε ανακοινώσει ότι θα αναλάμβανε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορική δίκη των 7 του Σικάγο.
    Μέσα στα χρόνια η ταινία έμοιαζε αραχνιασμένη, ξεχασμένη σε εκείνη τη λίστα που βρίσκεται κάτω δεξιά στο προφίλ του σκηνοθέτη στο IMDB

    Πριν περίπου μια πενταετία, το όνομα του Paul Greengrass φημολογείτο ότι ίσως την αναλάβει αλλά δε προχώρησε κάτι. 
    Να δούμε αυτή τη φορά…

    Σύμφωνα με το Variety, η Amblin Entertainment είναι αυτή τη φορά αποφασισμένη να ολοκληρώσει το project, βρίσκοντας το πρόσωπο που θα το υλοποιήσει στον Aaron Sorkin, τον πολυβραβευμένο σεναριογράφο που πρόσφατα έκανε και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το πολύ καλό Molly's Game.
    Η περίπτωση του Sorkin μοιάζει ιδανική, μιας και ήταν αυτός που πριν χρόνια έγραψε και το σενάριο, και τώρα που απέδειξε και το ταλέντο ως σκηνοθέτης, είναι η σωστότερη επιλογή και για να το οπτικοποιήσει.

    Όσο για τους ηθοποιούς, είναι προφανές ότι οι παραγωγοί θα πάνε για ένα λαμπερό ensemble cast, με το όνομα του Sacha Baron Cohen να είναι το πρώτο που ακούγεται να βρίσκεται σε συζητήσεις. 
    Παλιότερα, και ο Will Smith ήταν υποψήφιος για κάποιον από τους βασικούς ρόλους, όμως είναι άγνωστο αν παραμένει ακόμα.

    Όσο για το στόρι της ταινίας, οι Επτά του Σικάγο ήταν επτά κατηγορούμενοι στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Η.Π.Α. για συνωμοσία, υποκίνηση σε ταραχές και άλλες κατηγορίες σχετικές με τις διαμαρτυρίες κατά του Πολέμου στο Βιετνάμ, κατά την αντικουλτούρα της δεκαετίας του 1960, που έλαβαν χώρα στο Σικάγο του Ιλινόι με την ευκαιρία του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος. 
    Η δίκη δίχασε ολόκληρη τη χώρα και πυροδότησε συζητήσεις σχετικά με τη πρόκληση χάους με στόχο την υπονόμευση της κυβέρνησης.

    Μένει να δούμε αν τελικά το The Trial of the Chicago 7 αυτή τη φορά θα προχωρήσει…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Sacha Baron Cohen στο cast του The Trial of the Chicago 7 του Aaron Sorkin! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top