F Never Look Away trailer: Γερμανικό ιστορικό δράμα από τον δημιουργό της "Ζωής των Άλλων" - FilmBoy Never Look Away trailer: Γερμανικό ιστορικό δράμα από τον δημιουργό της "Ζωής των Άλλων" - FilmBoy
  • Latest News

    Never Look Away trailer: Γερμανικό ιστορικό δράμα από τον δημιουργό της "Ζωής των Άλλων"


    Το 2006, με το ντεμπούτο του, μας παρουσίασε το The Lives of Others, μία από τις σημαντικότερες ταινίες του νέου αιώνα, η οποία του έδωσε και το εισιτήριο για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. 
    Δυστυχώς εκεί απέτυχε... κατά κάποιους παταγωδώς με το εξαιρετικά μέτριο The Tourist
    Το χαστούκι ήταν τόσο δυνατό που για 8 χρόνια τον χάσαμε, όμως φέτος ο Florian Henckel von Donnersmarck επέστρεψε με το Werk Ohne Autor (aka Never Look Away).

    Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του καλλιτέχνη Gerhard Richter και μας μεταφέρει στην μεταπολεμική Ανατολική Γερμανία, εκεί όπου ένας φοιτητής καλών τεχνών ερωτεύεται μια συμφοιτήτριά του, ο πατέρας της οποίας συμμετείχε ενεργά στη Ναζιστική ευγονική.

    Η πλοκή του φιλμ απλώνεται σε τρεις χρονικές περιόδους και μέσω ενός άνδρα διηγείται ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης μεταπολεμικής αμαρτωλής γερμανικής ιστορίας.

    Πρωταγωνιστούν οι Tom Schilling (Woman in Gold), Sebastian Koch (Bel Canto) και Paula Beer (Frantz), με το τρίωρο φιλμ να έχει κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βενετίας κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές και μέσα στο χειμώνα να βγαίνει στις αίθουσες παγκοσμίως.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Never Look Away trailer: Γερμανικό ιστορικό δράμα από τον δημιουργό της "Ζωής των Άλλων" Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top