F The Mule trailer: Ο 90χρονος Clint Eastwood επιστρέφει δυναμικά πίσω αλλά και μπροστά από τη κάμερα! - FilmBoy The Mule trailer: Ο 90χρονος Clint Eastwood επιστρέφει δυναμικά πίσω αλλά και μπροστά από τη κάμερα! - FilmBoy
  • Latest News

    The Mule trailer: Ο 90χρονος Clint Eastwood επιστρέφει δυναμικά πίσω αλλά και μπροστά από τη κάμερα!


    Το The 15:17 to Paris ήταν ειλικρινά τόσο κακό που μας έκανε να αναρωτιόμαστε για το αν ο Clint Eastwood συνεχίζει να έχει σώας τας φρένας. 
    Πλησιάζοντας τα 90 όμως, όχι απλά δεν το έβαλε κάτω αλλά επιστρέφει δυναμικά με νέα ταινία στην οποία δεν κάθεται μόνο πίσω από τη κάμερα αλλά κάνει και την on-screen επιστροφή του, δέκα χρόνια μετά το Gran Torino.

    Σύμφωνα με το σενάριο του Nick Schenk (The Judge), ο Earl Stone είναι ένας φυτοκόμος και βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που στα 80 του είναι ολομόναχος, πάμπτωχος και σε κίνδυνο να χάσει και την επιχείρησή του. 
    Δέχεται πρόταση να κάνει μεταφορά κάποιων πακέτων, και χωρίς να το καταλάβει γίνεται βαποράκι για ένα μεξικάνικο καρτέλ. 
    Ο Earl τα πάει καλά, υπερβολικά καλά, με τα οικονομικά προβλήματα να αποτελούν παρελθόν, όμως τα λάθη του παρελθόντος και οι αρχές τον καταδιώκουν.

    Η ταινία μοιάζει πραγματικά πολύ καλή, με το ερμηνευτικό ειδικά ταλέντο του γερο-Clint να μοιάζει ανεπηρέαστο από την ηλικία.
    Δίπλα του, βρίσκουμε τους Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest και Andy Garcia.

    Το The Mule διόλου τυχαία θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου, προφανώς για να χτυπήσει θέση στα προσεχή Όσκαρ
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mule trailer: Ο 90χρονος Clint Eastwood επιστρέφει δυναμικά πίσω αλλά και μπροστά από τη κάμερα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top