F Η New Line ανακοινώνει το horror καλεντάρι της μέχρι το 2022! - FilmBoy Η New Line ανακοινώνει το horror καλεντάρι της μέχρι το 2022! - FilmBoy
  • Latest News

    Η New Line ανακοινώνει το horror καλεντάρι της μέχρι το 2022!


    Μπορεί η θυγατρική της Warner Bros να έχει στη φιλμοθήκη της από επικά blockbuster μέχρι οσκαρικά δράματα, όμως σχεδόν από τα πρώτα της χρόνια, όταν είχε αναλάβει τη διανομή του The Texas Chain Saw Massacre, η New Line Cinema είχε συνδέσει το όνομά της με μερικά από τα μεγαλύτερα franchise τρόμου με πιο πρόσφατο το σύμπαν του The Conjuring και το It.

    Η επιτυχίες ειδικά των τελευταίων της έχουν δώσει νέο αέρα και φυσικά δε σκοπεύει να σταματήσει, ανακοινώνοντας το καλεντάρι του τρόμου της μέχρι το 2022.

    Το πρόγραμμα ξεκινάει το προσεχή Απρίλιο, όταν και θα κάνει πρεμιέρα το The Curse of La Llorona, η νέα παραγωγή του James Wan για την οποία πρωτακούσαμε στο πρόσφατο SDCC αλλά έκτοτε…σιωπή. 
    Θα είναι μία supernatural horror ταινία, η οποία θα αντλεί έμπνευση από τη μεξικάνικη μυθολογία.

    Στη καρδιά του καλοκαιριού, θα επιστρέψει μια παλιά γνωστή, με την Annabelle να κάνει την τρίτη της εμφάνιση στην ατιτλοφόρητη ακόμα ταινία, που λειτουργεί και ως sequel των Conjuring μιας και επιστρέφει το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Patrick Wilson και Vera Farmiga.

    Συνεχίζουμε, πέντε μήνες αργότερα με το μεγάλο χαρτί που δεν είναι άλλο από το It: Chapter Two που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2019 και θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες των losers με τον Pennywise.

    Περνάμε σε πιο άγνωστα μονοπάτια, με μία ακόμη ταινία του The Conjuring universe να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, χωρίς όμως ακόμα να ξέρουμε αν θα είναι το The Conjuring 3 που μόλις βρήκε σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Michael Chaves, το The Nun 2 ή κάποιο νέο spin-off, όπως εκείνο του Crooked Man που είχε ανακοινωθεί πριν περίπου ενάμιση χρόνο.

    Τέλος, η New Line έχει κλείσει θέσεις για το Σεπτέμβριο και των δύο επομένων ετών, όμως γι’ αυτές τις ταινίες δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η New Line ανακοινώνει το horror καλεντάρι της μέχρι το 2022! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top