F Light as a Feather trailer: Η Liana και οι φίλες της παίζουν παιχνίδια τρόμου στη νέα σειρά του Hulu - FilmBoy Light as a Feather trailer: Η Liana και οι φίλες της παίζουν παιχνίδια τρόμου στη νέα σειρά του Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    Light as a Feather trailer: Η Liana και οι φίλες της παίζουν παιχνίδια τρόμου στη νέα σειρά του Hulu


    Ακολουθώντας τα μονοπάτια… ανταγωνιστών που φροντίζουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους σε όλα τα κοινά, το Hulu παρουσίασε τη νέα του παραγωγή, μια σειρά που μοιάζει βγαλμένη από το κανάλια όπως το CW ή το MTV.

    Το Light as a Feather είναι βασισμένο στη short story της Zoe Aarsen με τον R. Lee Fleming Jr (The Lying Game, One Tree Hill) να αναλαμβάνει να τη μετατρέψει σε συναρπαστική σειρά 10 επεισοδίων…αρχικά.

    Σύμφωνα με το στόρι, πέντε κοπελούδες ένα βράδυ παίζουν το γνωστό (;;;) παιχνίδι Light as a Feather, Stiff as a Board, κατά διάρκεια του οποίου διηγούνται φανταστικές ιστορίες για το θάνατό τους, όμως όταν η μία μετά την άλλη αρχίζουν να πεθαίνουν με ακριβώς τον τρόπο που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τρέχουν για να καταλάβουν τι συμβαίνει ώστε να σωθούν.

    Πρωταγωνιστούν οι Liana Liberato (The Best of Me), Ajiona Alexus (Breaking In), Dylan Sprayberry (Man of Steel), Jordan Rodrigues (Lady Bird), Brent Rivera και Dorian Brown Pham.

    Το Light as a Feather θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Light as a Feather trailer: Η Liana και οι φίλες της παίζουν παιχνίδια τρόμου στη νέα σειρά του Hulu Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top