F The Guilty trailer: Το Δανέζικο θρίλερ που σαρώνει τα φεστιβαλικά βραβεία! - FilmBoy The Guilty trailer: Το Δανέζικο θρίλερ που σαρώνει τα φεστιβαλικά βραβεία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Guilty trailer: Το Δανέζικο θρίλερ που σαρώνει τα φεστιβαλικά βραβεία!


    Παρότι Δανέζικης παραγωγής, το The Guilty έκανε πρεμιέρα στο Sundance, όπου κέρδισε το βραβείο κοινού καλύτερης μη-αμερικάνικης ταινίας και έκτοτε δεν έχει αφήσει φεστιβάλ για φεστιβάλ, με τις κριτικές να είναι παντού αποθεωτικές.

    Η παρθενική ταινία του Gustav Möller μας συστήνει τον Asger Holm, έναν αστυνόμο που υποβιβάζεται σε δουλειά γραφείου ως τηλεφωνητής της γραμμής άμεσης ανάγκης. 
    Την ηρεμία σπάει μία πανικόβλητη κλήση από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει απαχθεί, όμως ξαφνικά η γραμμή πέφτει. 
    Καθηλωμένος στο αστυνομικό τμήμα, ο Holm χρησιμοποιεί τα μάτια και τα αυτιά των συναδέλφων του για να βρει την άκρη, έχοντας να αντιμετωπίσει το χρόνο που τρέχει αντίστροφα αλλά και τους προσωπικούς του δαίμονες.

    Το Den Skyldige όπως είναι ο δανέζικος τίτλος του, εκ πρώτου ακούσματος δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, όμως η ιδέα του περιορισμού της δράσης μέσα στο δωματιάκι που βρίσκεται ουσιαστικά εγκλωβισμένος ο αστυνόμος, ακούγεται ενδιαφέρουσα.

    Πρωταγωνιστεί ο Jakob Cedergren (Submarino) με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες τον Οκτώβρη, ενώ δε θα μας εκπλήξει αν τη δούμε και σε κάποιο φεστιβάλ στα μέρη μας. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Guilty trailer: Το Δανέζικο θρίλερ που σαρώνει τα φεστιβαλικά βραβεία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top