F The Purge trailer: Μετά τις ταινίες, έρχεται και η σειρά! - FilmBoy The Purge trailer: Μετά τις ταινίες, έρχεται και η σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    The Purge trailer: Μετά τις ταινίες, έρχεται και η σειρά!


    Σε λίγες μόνο εβδομάδες θα κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα το τέταρτο Purge, μιας σειράς ταινιών που… αλλιώς ξεκίνησε και εξελίχτηκε σε ένα επιτυχημένο πέραν κάθε προσδοκίας franchise.
    Έχοντας προφανή σκοπό να ξεζουμίσουν την ip όσο ακόμα βαστάει, η Blumhouse έχει έτοιμη και μία τηλεοπτική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στην αρχή της νέας σεζόν στο USA Network.

    Ακολουθώντας το γνωστό μοτίβο, η σειρά θα λαμβάνει χώρα σε μια μικρή πόλη και θα ακολουθεί διάφορους, άγνωστους μεταξύ τους χαρακτήρες, που προσπαθούν να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της 12ωρης “εκκαθάρισης”.
    Πίσω από τη σειρά βρίσκεται ολόκληρη η ομάδα του κινηματογραφικού franchise συμπεριλαμβανομένου του δημιουργού James DeMonaco.

    Πρωταγωνιστούν οι Gabriel Chavarria (War for the Planet of the Apes), Jessica Garza (Six), Amanda Warren (NCIS: New Orleans), Colin Woodell (The Originals), Lili Simmons (Banshee), Hannah Anderson (Jigsaw) και Lee Tergesen (Generation Kill).

    Το The Purge θα έχει διάρκεια 10 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το πρώτο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Purge trailer: Μετά τις ταινίες, έρχεται και η σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top