F Σε καλά χέρια το remake του Firestarter του Stephen King! - FilmBoy Σε καλά χέρια το remake του Firestarter του Stephen King! - FilmBoy
  • Latest News

    Σε καλά χέρια το remake του Firestarter του Stephen King!


    Τα τελευταία χρόνια, χάρη στην ανανεωμένη δημοφιλία του Stephen King, έχουμε χάσει το μέτρημα των projects που έχουν ανακοινωθεί και θα (προσπαθήσουν να) φτάσουν στις μικρές και μεγάλες οθόνες μέσα στα επόμενα χρόνια.

    Ένα απ’ αυτά ήταν και το Firestarter, μια νέα διασκευή της διάσημης νουβέλας του συγγραφέα που κυκλοφόρησε το 1980 και μόλις 4 χρόνια αργότερα έγινε ταινία, με το χαρακτηριστικό μούτρο της μόλις 8 ετών τότε Drew Barrymore και τις πυροκινητικές της ικανότητες να είναι σήμα κατατεθέν της, χωρίς η ίδια η ταινία να μας μένει ιδιαιτέρως αξέχαστη.

    Σχεδόν 35 χρόνια μετά, οι Universal Pictures και Blumhouse έβαλαν μπρος το remake, με τον τηλεοπτικό Scott Teems (Rectify) να έχει γράψει το σενάριο και τη σκηνοθεσία να καταλήγει στα χέρια ενός πολύ γνωστού μας και ταλαντούχου καλλιτέχνη, του Γερμανότουρκου Fatih Akin που μας έχει δώσει εξαιρετικές ταινίες όπως το The Edge of Heaven και το πρόσφατο In The Fade.

    Υπάρχει βέβαια μια ανησυχία μιας και αυτή θα είναι η πρώτη του φορά που θα συνεργαστεί με κάποιο μεγάλο στούντιο, αλλά και η πρώτη που θα καταπιαστεί με μια ταινία στο είδος του τρόμου, όμως ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σε καλά χέρια το remake του Firestarter του Stephen King! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top