F Mary Queen of Scots trailer: Βασίλισσα Saoirse Ronan εναντίον ...βασίλισσας Margot Robbie! - FilmBoy Mary Queen of Scots trailer: Βασίλισσα Saoirse Ronan εναντίον ...βασίλισσας Margot Robbie! - FilmBoy
  • Latest News

    Mary Queen of Scots trailer: Βασίλισσα Saoirse Ronan εναντίον ...βασίλισσας Margot Robbie!


    Μόλις λίγα 24ωρα από την κυκλοφορία του trailer του The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου, η Focus Features έβγαλε στα ιντερνέτια το πρώτο επίσημο trailer του Mary Queen of Scots.
    Στο πρώτο έχουμε την παρακμάζουσα Βασίλισσα Άννα, στο άλλο τη σύγκρουση της Βασίλισσας Ελισάβετ της 1ης με την αδερφή της, Mary.
    Βέβαια, είναι πώς θα τη δεις.
    Η ταινία του Λάνθιμου έχει περισσότερο …σαρκαστικό περιεχόμενο, η δε ταινία του Βρετανού Josie Rourke είναι πολύ σοβαρή, και το φωνάζει.
      
    Στο δράμα εποχής Mary Queen of Scots θα δούμε την ιστορία της ταραχώδους ζωής της χαρισματικής Mary Stuart. 
    Έγινε βασίλισσα της Γαλλίας στα 16 της, χήρεψε στα 18 και αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά της Σκωτία χωρίς σύζυγο, όπου θα έπρεπε να ανταγωνιστεί την αδερφή της, βασίλισσα Ελίζαμπεθ της Αγγλίας, που τότε κυβερνούσε και τη Σκωτία.

    Η Saoirse Ronan παίζει τη Mary και η Margot Robbie την Elisabeth (μωρέ, δεν της πάει καθόλου…), ενώ το cast συμπληρώνουν οι Guy Pearce, David Tennant, Jack Lowden και James McArdle

    Το Mary Queen of Scots μοιάζει πολύ δυνατό ερμηνευτικά, με τις δύο νεαρές κοπέλες να ‘σφάζονται’ για το ποιος θα κερδίσει στη μεγάλη οθόνη.
    Η ταινία βγαίνει προφανώς στην πιο κατάλληλη εποχή για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ – την 7η Δεκεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mary Queen of Scots trailer: Βασίλισσα Saoirse Ronan εναντίον ...βασίλισσας Margot Robbie! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top