F The Favourite trailer: Η Emma Stone στα πατώματα στη νέα ταινία του Λάνθιμου! - FilmBoy The Favourite trailer: Η Emma Stone στα πατώματα στη νέα ταινία του Λάνθιμου! - FilmBoy
  • Latest News

    The Favourite trailer: Η Emma Stone στα πατώματα στη νέα ταινία του Λάνθιμου!


    Είναι γεγονός ότι το σινεμά του Λάνθιμου δεν είναι για όλους.
    Λίγοι μπορούν να αντέξουν τη μίξη της ανθρώπινης τρέλας με την κωμωδία, ειδικά όταν αυτή συνδυάζεται με γάτες που σκίζονται και σκύλους που κλοτσιούνται μέχρι θανάτου.
    Κάπου είδα έναν χαρακτηρισμό και με εκφράζει απόλυτα.
    Ο Λάνθιμος, λέει, ‘…είναι μια ιδιαίτερη φυλή κινηματογραφικών βασανιστών’.
    Συχνά βλέπεις τις ταινίες του σφίγγοντας τα δόντια, το στομάχι σου μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε roller coaster, ωστόσο η εμπειρία σου παγιδεύει το μυαλό για πάντα.

    Τώρα όμως έχει την εμπιστοσύνη του Hollywood, ένα τεράστιο budget και η νέα του ταινία είναι σχεδόν έτοιμη.
    Με το The Favourite, ο Λάνθιμος θα μας ταξιδέψει στην Αγγλία του 18ου αιώνα για ένα ιστορικό δράμα με πρωταγωνίστριες την Emma Stone και την Rachel Weisz.

    Βρισκόμαστε στις αρχές του 18ου αιώνα. 
    Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. 
    Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά στην υψηλή κοινωνία, ακμάζει.
    Μια εύθραυστη Βασίλισσα Άννα (Olivia Colman) κάθεται στο θρόνο αλλά η στενή φίλη της Lady Sarah (Rachel Weisz) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, εκμεταλλευόμενη την κακή υγεία και την ιδιοσυγκρασία της Άννας. 
    Όταν φτάνει η νέα υπηρέτρια Abigail (Emma Stone), η γοητεία της μπερδεύει τη Sarah. 

    Η Sarah παίρνει την Abigail υπό τη προστασία της και η Abigail αρπάζει την ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. 
    Καθώς η πολιτική του πολέμου απασχολεί όλο και περισσότερο τη Sarah, η Abigail θα παραβιάσει το προτόκολλο και θα γίνει φίλη με τη Βασίλισσα Αννα.
    Η ανερχόμενη φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει να σταθεί στο δρόμο της κανένας άνθρωπος, καμιά πολιτική, κανένα κουνέλι.

    Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από ταινία του Λάνθιμου.
    Το The Favourite θα βγει στην Αμερική στις 23 Νοεμβρίου.
    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Favourite trailer: Η Emma Stone στα πατώματα στη νέα ταινία του Λάνθιμου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top