F The Sisters Brothers trailer: Διασκεδαστικό μαύρο γουέστερν με τους Joaquin Phoenix και John C. Reilly! - FilmBoy The Sisters Brothers trailer: Διασκεδαστικό μαύρο γουέστερν με τους Joaquin Phoenix και John C. Reilly! - FilmBoy
  • Latest News

    The Sisters Brothers trailer: Διασκεδαστικό μαύρο γουέστερν με τους Joaquin Phoenix και John C. Reilly!


    Όποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Jacques Audiard (Dheepan, Rust and Bone) θα μπορούσε ή μάλλον θα επέλεγε ποτέ να σκηνοθετήσει ένα αγγλόφωνο κωμικό γουέστερν με τέτοιο cast, απλά ψεύδεται! 
    Κι όμως…
    Το 2011, αμέσως μετά τη κυκλοφορία του, ο John C. Reilly αγόρασε τα δικαιώματα της best-seller νουβέλας του Patrick deWitt, The Sisters Brothers με σκοπό να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 
    Τίποτα περίεργο μέχρι εδώ.

    Το project άρχισε να παίρνει όμως άλλες διαστάσεις όταν το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο πολυβραβευμένος Γάλλος Jacques Audiard, ενώ η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν ανακοινώθηκε ότι στο cast θα απαρτίζουν οι Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed και Rutger Hauer!

    Το The Sisters Brothers είναι ένα κατάμαυρο κωμικό γουέστερν με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Charlie και Eli Sisters, δυο πιστολέρο της Άγριας Δύσης που προσλαμβάνονται από τον Commodore για να κυνηγήσουν τον Hermann Kermit Warm, έναν χημικό που ανακάλυψε μια φόρμουλα για να βρίσκεις χρυσό. 
    Ο Morris, ένας συνεργάτης των Sisters εντοπίζει τον Warm και τους καλεί, όμως μέχρι να φτάσουν, οι δύο άνδρες έχουν συνεταιριστεί και η οι ισορροπίες αλλάζουν…

    Το The Sisters Brothers μοιάζει πραγματικά διασκεδαστικότατο και το ταλέντο των συντελεστών εγγυάται το καλό αποτέλεσμα. 
    Η μοναδική μου φοβία εντοπίζεται στο γεγονός ότι με εξαίρεση του Reilly και Ahmed, κανένας από τους υπόλοιπους συντελεστές δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη κωμωδία, και μένει να δούμε πως θα τα πάνε.

    Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Sisters Brothers trailer: Διασκεδαστικό μαύρο γουέστερν με τους Joaquin Phoenix και John C. Reilly! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top