F Old Man and the Gun trailer: Ο Robert Redford ληστεύει τράπεζες και τη καρδιά της Sissy Spacek - FilmBoy Old Man and the Gun trailer: Ο Robert Redford ληστεύει τράπεζες και τη καρδιά της Sissy Spacek - FilmBoy
  • Latest News

    Old Man and the Gun trailer: Ο Robert Redford ληστεύει τράπεζες και τη καρδιά της Sissy Spacek


    Μετά το οριακά πειραματικό αλλά και απόκοσμα γοητευτικό A Ghost Story, ο David Lowery επιστρέφει με ένα φιλμ βγαλμένο από τη καρδιά του New Hollywood, την ρομαντική, αστυνομική κομεντί The Old Man and the Gun.

    Η ταινία μας διηγείται την αληθινή ιστορία του Forrest Tucker, ενός… καριερίστα κακοποιού, που σε όλη του τη ζωή μπαινόβγαινε στις φυλακές, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχημένα 18 αποδράσεις και παρά τη προχωρημένη ηλικία, δεν έδειχνε να βάζει μυαλό. 

    Στα 70 του λοιπόν, και αφού μόλις έχει αποδράσει από τη φυλακή του San Quentin, αρχίζει ξανά να ληστεύει τράπεζες, πάντα με το χαρακτηριστικό ευγενικό του στυλ, με τον ντετέκτιβ John Hunt να βρίσκεται στα ίχνη του. 
    Όμως ο Forrest δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας το “χόμπι” του ενώ ταυτόχρονα ερωτεύεται και την Jewel.

    Η ιστορία του Tucker έγινε γνωστή χάρη σε ένα άρθρο του The New Yorker, με τον David Lowery να αναλαμβάνει τη σεναριακή διασκευή και τη σκηνοθεσία.

    Πρωταγωνιστούν οι Robert Redford, Sissy Spacek, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits, Elisabeth Moss και John David Washington.
    Το Old Man and the Gun θα δούμε το φθινόπωρο. 
    Δείτε το απολαυστικά νοσταλγικό trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Old Man and the Gun trailer: Ο Robert Redford ληστεύει τράπεζες και τη καρδιά της Sissy Spacek Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top