F Manifest trailer: Το NBC έχει στα χέρια της το νέο Lost! - FilmBoy Manifest trailer: Το NBC έχει στα χέρια της το νέο Lost! - FilmBoy
  • Latest News

    Manifest trailer: Το NBC έχει στα χέρια της το νέο Lost!


    Μια σειρά που έγραψε ιστορία και περιέργως κανείς δε προσπάθησε να την αντιγράψει, τουλάχιστον άμεσα, ώστε να εξαργυρώσει την επιτυχία της ήταν το Lost
    Επτάμιση χρόνια μετά το φινάλε της, το NBC φαίνεται να το προσπαθεί…

    Η πτήση 828 της Montego Air πραγματοποιεί μία διαδρομή ρουτίνας, η οποία πέφτει σε σοβαρές αναταράξεις. 
    Ανακουφισμένοι και σώοι, λίγη ώρα αργότερα, οι επιβάτες προσγειώνοντας στο προορισμό τους, όμως εκεί συνειδητοποιούν ότι έχουν περάσει 5μιση χρόνια από τη στιγμή που η πτήση απογειώθηκε και χάθηκε από τα ραντάρ. 
    Κανείς τους δεν έχει μεγαλώσει ούτε μια μέρα, αντίθετα με τους συγγενείς και φίλους που τους υποδέχονται αποσβολωμένοι. 
    Οι επιβάτες θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τις αλλαγές που έλαβαν χώρα αυτό το διάστημα ενώ προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συνέβη εκεί πάνω.

    Δημιουργός του Manifest είναι ο Jeff Rake (The Mysteries of Laura) με τον Robert Zemeckis να προσθέτει το απαραίτητο κύρος ως executive producer. 
    Πρωταγωνιστούν οι Melissa Roxburgh (Star Trek: Beyond), Josh Dallas (Thor), Athena Karkanis (Saw VI) και J.R. Ramirez (Jessica Jones).
    Το Manifest σίγουρα δεν πρόκειται να είναι το νέο Lost αλλά μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον ώστε όταν κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο να αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Manifest trailer: Το NBC έχει στα χέρια της το νέο Lost! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top