F Δίπορτο για τον Jared Leto. Μετά τον Joker, ετοιμάζεται να ντυθεί και Morbius! - FilmBoy Δίπορτο για τον Jared Leto. Μετά τον Joker, ετοιμάζεται να ντυθεί και Morbius! - FilmBoy
  • Latest News

    Δίπορτο για τον Jared Leto. Μετά τον Joker, ετοιμάζεται να ντυθεί και Morbius!


    Ουκ ολίγοι ηθοποιοί έχουν μεταπηδήσει από το ένα κινηματογραφικό σύμπαν στο άλλο, καθώς αντίθετα με τους fanboys που σκοτώνονται σαν τα κοκόρια, οι εταιρίες προφανώς και έχουν ανταγωνισμό, αλλά ξέρουν καλά ότι οι πορείες τους είναι αλληλένδετες.

    Όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός θα βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο, με τον Jared Leto, ενεργό μέλος του DCEU στο ρόλο του Joker, να συμφωνεί να υποδυθεί τον Morbius στη νέα ταινία του Sony's Marvel Universe.

    Ο 46χρονος ηθοποιός, στα νιάτα του έδειχνε προτίμηση σε μικρότερες indie ταινίες όμως τα εκατομμύρια που κινούνται στο χώρο των comic-book movies φαίνεται ότι του άλλαξαν ρότα, με τον Leto να κάνει τη πρώτη του superhero ή μάλλον supervillain εμφάνιση ως Joker στο Suicide Squad και να αναμένεται να τον ξαναδούμε όχι μόνο στην σόλο του ταινία που πήρε το πράσινο φως πριν λίγες εβδομάδες, αλλά και στα Suicide Squad 2, Gotham City Sirens και Harley Quinn spin-off, που ακολουθούν.

    Εκτός απ’ αυτά, πολύ σύντομα αναμένεται να φορέσει και τη στολή του Morbius, ενός όχι και τόσο γνωστού ήρωα της Marvel, που πήγε πακέτο με τον Spider-Man στη Sony, με κεντρικό ήρωα τον Michael Morbius, έναν επιστήμονα με μια σπάνια πάθηση στο αίμα, που προσπαθώντας να θεραπευτεί, μετατρέπεται σε κανονικό βρικόλακα!

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σενάριο είχαν αναλάβει να γράψουν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, το δίδυμο πίσω από τα Dracula Untold, The Last Witch Hunter, Gods of Egypt και Power Rangers…κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει!
    Η ταινία βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προπαραγωγής και μέχρι την υλοποίησή της έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δίπορτο για τον Jared Leto. Μετά τον Joker, ετοιμάζεται να ντυθεί και Morbius! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top