F Creed II trailer: Υπάρχει και σοβαρός Adonis ...και επιστρέφει στα ρινγκ! - FilmBoy Creed II trailer: Υπάρχει και σοβαρός Adonis ...και επιστρέφει στα ρινγκ! - FilmBoy
  • Latest News

    Creed II trailer: Υπάρχει και σοβαρός Adonis ...και επιστρέφει στα ρινγκ!


    Παρότι αρχικά η ανακοίνωση της παραγωγής ενός Rocky spin-off δέχθηκε από μετριοπαθείς έως και ειρωνικές αντιδράσεις, η ταινία ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, που τα πήγε εξαιρετικά στις κριτικές, φτάνοντας μάλιστα και μέχρι τα Όσκαρ χαρίζοντας στον Sylvester Stallone τη 3η υποψηφιότητα της καριέρας του. 
    Το ίδιο καλά τα πήγε και στα ταμεία, με λογικό επακόλουθο την ανακοίνωση του sequel.

    Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω της ενασχόλησης του Michael B. Jordan με το Black Panther, το Creed II είναι έτοιμο, με πολλές αλλαγές πίσω από τις κάμερες. 
    Το σενάριο έχει γράψει ο Sylvester Stallone μαζί με τον Cheo Hodari Coker (Luke Cage), ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ ήταν έτοιμος να κάτσει ο Sly, τελικά βρίσκουμε τον άγνωστο Steven Caple Jr
    Όσο για τον Ryan Coogler, αν και αρχικά είχε δηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει και το sequel, τελικά έμεινε μόνο σε ρόλο παραγωγού.

    Σύμφωνα με το στόρυ, ο Adonis έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και συγκεκριμένα τον άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα του. 
    Η μάχη με τον Viktor, γιο του Ivan Drago θα του αποδείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια.

    Michael B. Jordan, Sylvester Stallone και Tessa Thompson επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τον Dolph Lundgren να επανεμφανίζεται ως Ivan Drago και τον Ρουμάνο kickboxer Florian Munteanu να κερδίζει το ρόλο του Viktor.

    Το Creed II θα το δούμε το Νοέμβριο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Creed II trailer: Υπάρχει και σοβαρός Adonis ...και επιστρέφει στα ρινγκ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top