F The House That Jack Built trailer: Ο Lars von Trier προκαλεί ξανά, με ένα θρίλερ που λίγοι θα αντέξουν! - FilmBoy The House That Jack Built trailer: Ο Lars von Trier προκαλεί ξανά, με ένα θρίλερ που λίγοι θα αντέξουν! - FilmBoy
  • Latest News

    The House That Jack Built trailer: Ο Lars von Trier προκαλεί ξανά, με ένα θρίλερ που λίγοι θα αντέξουν!


    Με το persona non grata status που του είχε δοθεί πριν λίγα χρόνια να… ξεχνιέται, ο Lars von Trier επέστρεψε πριν λίγες εβδομάδες στο φεστιβάλ των Καννών και κατάφερε να προκαλέσει για ακόμα μία φορά.
    Το The House That Jack Built ξεκίνησε τη προπαραγωγή του ως τηλεοπτική σειρά, μετά μάθαμε ότι θα γίνει κινηματογραφική διλογία όπως το Nymphomaniac, και τελικά αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει ως μία μόνο ταινία 2μιση ωρών.

    Η πρωτότυπη ιστορία του ακολουθεί τον Jack, έναν υψηλής ευφυΐας serial killer που έδρασε επί 12 χρόνια στη περιοχή της Ουάσιγκτον, με τη πλοκή να ακολουθεί τον τρόπο που κάθε δολοφονία “ανέπτυσσε” τον Jack ως δολοφόνο.

    Ο Trier έκανε εκτεταμένη έρευνα γύρω από τους serial killers και χαρακτηρίζει τη ταινία ως μια “γιορτή στην ιδέα ότι η ζωή είναι διαβολική και άψυχη”.
    Η προβολή της στις Κάννες ήταν επεισοδιακή, με τους κριτικούς να τη χαρακτηρίζουν από αριστούργημα έως σκουπίδι και πάνω από 100 θεατές να λέγεται ότι αποχώρησαν λόγω υπερβολικής βίας.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Matt Dillon, με τους Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl, Riley Keough, Jeremy Davies, Ed Speleers, David Bailie, Yoo Ji-tae και Osy Ikhile να συμμετέχουν.

    To The House That Jack Built θα ξεκινήσει τη πορεία του στις αίθουσες στα τέλη Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The House That Jack Built trailer: Ο Lars von Trier προκαλεί ξανά, με ένα θρίλερ που λίγοι θα αντέξουν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top