F Kin trailer: Dennis Quaid και James Franco σε ένα περιπετειώδες sci-fi θρίλερ! - FilmBoy Kin trailer: Dennis Quaid και James Franco σε ένα περιπετειώδες sci-fi θρίλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    Kin trailer: Dennis Quaid και James Franco σε ένα περιπετειώδες sci-fi θρίλερ!


    Τα ωραιότερα είναι τα αναπάντεχα. 
    Κάπως έτσι έσκασε μύτη το trailer του Kin, μιας sci-fi περιπέτειας παραγωγής Summit Entertainment, με δυνατό cast, από δυο πρωτοεμφανιζόμενα αδέρφια- σκηνοθέτες, που δείχνουν να το… κατέχουν το άθλημα.

    Ο Eli είναι ένα νεαρό αγόρι που βρίσκεται μπλεγμένος άσχημα όταν κακοποιοί κυνηγούν το θετό αδελφό του, και εκείνος είναι ο μόνος που μοιάζει να ενδιαφέρεται για να τον βοηθήσει. 
    Η αποστολή του γίνεται λίγο πιο εύκολη και πολύ πιο περίπλοκή, όταν ο μικρός βρίσκει ένα μυστηριώδες όπλο…αγνώστου προελεύσεως.

    Το Kin αποτελεί την full-feature διασκευή του μικρού μήκους φιλμ Bag Man που τα αδέρφια Jonathan και Josh Baker παρουσίασαν το 2014.
    Πρωταγωνιστεί ο μικρός Myles Truitt, έχοντας δίπλα του τους Jack Reynor (Detroit), Dennis Quaid, Zoë Kravitz (Rough Night), James Franco και Carrie Coon (The Post).

    Το Kin θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του καλοκαιριού. 
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kin trailer: Dennis Quaid και James Franco σε ένα περιπετειώδες sci-fi θρίλερ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top