F The Happytime Murders trailer: Τα Muppets γίνονται rated-R! - FilmBoy The Happytime Murders trailer: Τα Muppets γίνονται rated-R! - FilmBoy
  • Latest News

    The Happytime Murders trailer: Τα Muppets γίνονται rated-R!


    Όταν σκέφτεσαι μαριονέτες, σου έρχονται στο μυαλό τα Muppets, το Sesame Street, άντε και το Fraggle Rock
    Σε καμιά περίπτωση δε μπορείς να συνδυάσεις τις πάνινες αυτές κούκλες που έγιναν παγκοσμίως διάσημες κυρίως χάρη στη αστείρευτο ταλέντο του Jim Henson με μια rated-R κωμική αστυνομική περιπέτεια σαν το The Happytime Murders!

    Κι όμως η ιδέα για το φιλμ πηγαίνει τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω, όταν την ανακοίνωσε και επίσημα ο Brian Henson, γιος του θρυλικού Jim και γενικός διευθυντής της The Jim Henson Company.
    Το project άλλαξε αρκετά χέρια και ακόμα περισσότερες πρωταγωνίστριες, όμως πια είναι έτοιμη, όμως ειλικρινά δε ξέρουμε αν αυτό είναι καλό ή κακό.

    Σε ένα εναλλακτικό παρόν, στο κόσμο οι μαριονέτες συμβιώνουν μαζί με τους ανθρώπους όμως θεωρούνται κατώτεροι. 
    Μια μαριονέτα-ιδιωτικός ντετέκτιβ ενώνει τις δυνάμεις του με την πρώην συνάδελφό του, τη ντετέκτιβ Connie Edwards για να εξιχνιάσουν την υπόθεση δολοφονίας του αδερφού του, αλλά και τις επιθέσεις στις μαριονέτες μιας ρετρό σειράς του ’80.

    Πρέπει να ομολογήσω ότι η ιδέα της αναβίωσης των μαριονετών (και όχι των ίδιων των χαρακτήρων των Muppets) σε μια βρομόστομη κωμική περιπέτεια με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Melissa McCarthy ακουγόταν καλή ιδέα, όμως το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, μας προσγείωσε ανώμαλα, με το χιούμορ να μοιάζει επιτηδευμένα κάφρικο απλά και μόνο για να σοκάρει ενώ και οι νέες μαριονέτες δείχνουν αδιάφορες.

    Σα να μην έφτανε αυτό, η υπερβολική αναφορά στο Sesame Street, χωρίς φυσικά η ταινία να έχει ουδεμία σχέση με τη παιδική σειρά, οδήγησε και σε μια ωραιότατη μήνυση που έφαγε στο κεφάλι η παραγωγός STX Productions από την Sesame Workshop για τη χρήση της ονομασίας τους χωρίς άδεια.

    Το The Happytime Murders θα δούμε στις 23 Αυγούστου και ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Happytime Murders trailer: Τα Muppets γίνονται rated-R! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top